3pcs Jungtis Žandikaulio Veleno apkabos, Sankaba, Lanksčios Voras slyvų Prikabinti D30 L35 5/6/6.35/7/8/9/9.525/10/11/12/12.7/14/15/16mm

Nauja

€12.14

C ondition: Nauja

Modelis: Lankstus žandikaulio voras slyvų Couping,

Iš Dia.:30mm Ilgis:35mm,

veleno dydis: prašome pasirinkti vieną iš "kitų", ir palikti veleno dydžio jums reikia, kai jūs negalite rasti veleno dydžio jums reikia, ačiū.

Paketas apima: 3pcs

Prašome atkreipti dėmesį:

1)ir du veleno skylę, gali būti bet kokio dydžio tarp 8mm ir 16mm.

2)Jei jums reikia kitų veleno dydis sankaba, kad nėra sąraše, mūsų parduotuvėje, prašome palikti pranešimą dėl savo dydžio .

Ačiū už jūsų bendradarbiavimą iš anksto.

***********************************************************

Mes turime žemiau lankstus kablys, prašome spustelėkite, jei norite peržiūrėti.

Žandikaulio voras jungtis:

**********************************************************

mes galime pasiūlyti visą modelį lanksčias jungtis, žandikaulio voras sankabos, nelanksti, sankabos diskas, sankabos, žemiau movos,ir didmeninė prekyba visų.

mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo!

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų ir palikite mums teigiamai atsiliepimų.Mūsų sistema automatiškai padaryti tą patį už jus.

Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes suteiksime jums patenkinamo atsakymo, Ačiū jums labai!

Mes darome viską, kad užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimas kiekvieno užsakymo, jei esate nepatenkinti su prekėmis, galime pasiūlyti grąžinti pinigus per 7days gavusi paketo pradinę būklę, įskaitant laivybos ir tvarkymo mokestis.

Adresas ant sklypo yra ne mūsų, tai paštininkas adresą.Taigi, prašome ne laivo šiuo adresu.Prašome susisiekti su mumis grąžinimo adresas, kol jūs ją grąžinti, kitaip mes negalime gauti siuntinių jums grįžo, ir mes nepriimame jūsų paprašyta grąžinamoji išmoka.

jei esate iš Brazilijos, jūs turite pateikti savo CPF NUMERIS(MOKESČIŲ mokėtojo) mums.

jei jūs negalite gauti paketą dėl politiką savo šalyje, mes negali būti prarastas .tikiuosi, jūs galite suprasti, ačiū!

Žymos: 16mm linijinis veleno, apkaba, plastikiniai vamzdžiai 50mm, sn 06wf, plokštės tvarkyklės, apkaba antgalis, 43mm mount, 5x10, aitvaras prizmę, apkaba varžtas, 65mm, apkabos, veleno.

Tipas žandikaulio voras slyvų veleno mova
Medžiaga aliuminio
Modelio Numeris D30 L35 žandikaulio jungtis
Standartinius arba Nestandartinius STANDARTAS
Prekės Pavadinimas Golmart
Lanksčios arba Standžios Lankstus
Struktūra Žandikaulis / Spider
Kilmės Kinija

Parašykite savo atsiliepimą!

3pcs Jungtis Žandikaulio Veleno apkabos, Sankaba, Lanksčios Voras slyvų Prikabinti D30 L35 5/6/6.35/7/8/9/9.525/10/11/12/12.7/14/15/16mm

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai