Stiprybės Vertus Gripper Su Šlapia Danga, Silikono Žiedas Vertus Pasipriešinimo Juosta Piršto Neštuvų-Pratimai Dilbio, Riešo Mokymo Riešo Expander

Nauja

€4.98

Jei jums reikia Didelio Kiekio ,Maloniai pls susisiekti su mumis geriausias naujas pasiūlymas!Jei jums reikia Drop Laivyba , maloniai pls susisiekti su mumis dėl naujų geriausias pasiūlymas! 100% Brand new ir aukštos kokybės! 1. Silikono gripper yra pagamintas iš aukštos kokybės ekologiškos silikono, kuris yra minkštas ir ne krekingo.Ji turi privalumų, ilgas tarnavimo laikas ir ne dirginimas odos.

2. Silikono gripper yra patogu nešiotis, padidinti palmių galios ir pirštų jėgą.

3. Tik pradeda naudotis, silikono danga yra dedamas į delną, bus po ranka

tamprumo jėga silikono gripper, todėl nedidelį kiekį įspūdingos veiksmų.Po dviejų ar trijų minučių, delnai ir pirštai bus skaudėti.Šiuo metu penki pirštai atidaryti ir į išorę.Šiame tempimo pratimus, galite gauti pakankamai užduotį iš savo pirštais pirštais.Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nešiojamų Silikono Gripper

Medžiaga: 100% maisto kokybės silikono

Dydis(Apytiksliai): skersmuo apie 70mm

Svoris: apie 50g

Spalvos: žalia,mėlyna,oranžinė,juoda Pakuotė: 1pcs į opp krepšys

Žymos: gripper ranka, rankena ranka, valtis užraktas, riešo kanalo syndrom, svirties rankena treniruotės, rankenos stipriklis 100, petnešomis riešo kanalo, stipriklis vertus gripper, Žuvis Su Šlapia Danga, rankena treneris.

Tipas Įspūdingos Žiedas
Modelio Numeris KS-018WLQ
Skersmuo apie 7 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Svoris about 50 g
Funkcija Išsamią Fitneso Pratimas
spalva mėlyna , žalia , oranžinė,juoda

Parašykite savo atsiliepimą!

Stiprybės Vertus Gripper Su Šlapia Danga, Silikono Žiedas Vertus Pasipriešinimo Juosta Piršto Neštuvų-Pratimai Dilbio, Riešo Mokymo Riešo Expander

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai