Ca-23Rs Pl259 So239 Radijo Jungties Adapteris Kartotuvas Koaksialinis Antenos Surge Protector

Nauja

€10.57

Ca-23Rs Pl259 So239 Radijo Jungties Adapteris Kartotuvas Koaksialinis Antenos Surge Protector

Veikimas: 1 naudojant Bendraašį Žaibo Surge Protector pagal karnizo,prijungti jį su antena kabelis,Skirtas prijungti ,instaliuoti kištuko(male)jungtis abiejuose galuose antenos kabelį. 2 Uolos ar lydmetalio vario viela.2.5-3,2 mm skersmens,ir prisijungti viršų vielos gale žaibo pabėgti žemės, palaidotas giliai į dirvą žemės.Rekomenduojama prijungti elementą ir žemę, kaip trumpas, kaip įmanoma

3 įsitikinkite, kad žemės apšvietimo raštas tvirtai .Rekomenduojama kreiptis į knygą, įžeminimas arba pasikonsultuoti su specialistu šioje srityje. A) Naudoti izoliuotas nepriklausomų žemės .Tai dalis žemės, elektros linija saugos žemėje, kuri yra naudojama, siekiant išvengti elektros srovės. B) nustatyti, Kad žemės pasipriešinimo, kaip mažas, kaip įmanoma (C), Kad įžeminimo plokštės sritis tokia plati, kaip galima leisti plokštė susisiekti su žemės dirvožemio, kaip plati sritis, kaip possiable pagal burming pločio vario plokštelės.

(D)Izoliuoti žemės, kaip toli, kaip įmanoma su kitais žemės.(E) Nuo gero nėra atsparus vandeniui ,rasti jiems vietą, kurioje yra ne atskleisti tiesioginio lietaus patenka, arba jei jie gali būti veikiami vandens ,juosta juos tvirtai, su vandeniui atsparia lipnia juosta.Įspėjimas 1 tikrinti ar pakeisti viršįtampių iškroviklis ,savo ruožtu, aliuminio rankenėlę, whith ranka,kreivai prietaisą ir išimkite.Kai sukimo rankenėlę,naudoti galiukų, o ne įrankis

2 naudodami aukščio antenos bokštą,žemės pagrindo bokštas su stora viela(pvz., vario viela.daugiau nei 30 suquar mm aliuminio vielos ,per 50 squal mm,skerspjūvis).Mount koaksialinis žaibo iškroviklis po anenna,ir žemės iškroviklis per bokštas,šiuo atveju,taikyti lipnia juosta prie iškroviklis, skirtas weatherablility.

3 Throung geras yra labai veiksminga, siekiant apsaugoti nuo viršįtampių, įtampos sukelia perkūnas,žaibas, jie negali išvengti didelės voltge ir dabartinės sukelia apšvietimo stoke.Norėdami išvengti thunder insultas,įdiegti thunder laidininko su storu laidu aprašyta aukščiau, ir prijungti juos prie žemės juostos

Spalva: juoda + sidabrinė

Medžiaga: ABS+ metalas

Surge Protector yra žaibo amestor iš bendraašius statybos.Prietaisas yra sukurtas taip, kad sugertų banga nuo žaibo smūgių į anteną, viršuje sumaišyti ir ant žemės, jis,taip suteikiant visą žaibo, apsauga siųstuvai-imtuvai,radijo imtuvus,ir tt

1 taip, stresą dėl aukšto saugos,šis prietaisas turi įmontuotą dujų-įkrovimo viršįtampių iškroviklis s, kurios išleidimą ir žemės viršįtampių tuo metu, kai nuo viršįtampių viršija nustatytą lygį.

2This aparatas veiksmus žaibo išlydžio ir restauravimo, kaip kartų, kiek reikia.Pakeitimo praktiškai reikia .

3 Turėtų viršįtampių iškroviklis s būti daed,ji gali būti lengvai pakeistas nauju

4 bendraašis statyba šis prietaisas užtikrina puikų aukšto dažnio charakteristikos,platus dažnių ir žemo praradimo ir VSWR.

Dažnių Diapazonas: DC~2500MHz

VSWR Mažiau kaip 1,1

Nuostolių Mažiau kaip 0,2 dB

Atlaikyti galia 200W PEP

Įtampa impulsinė pradėti DC230V±15%

Iškrovos įtampa smūgio banga(1 x 40)su mumis 1000 V

Atlaikyti srovės smūgio banga(1 x 40)jav 6,000 A

Pasikartojantis įvykdymo smūgio banga(1 x 40)jav 500A,daugiau nei 500 kartų DC230V±20%

Izoliacijos varža DC 100V Daugiau nei 10.000 M omai

Jungtis N Male / N moterų

Išoriniai matmenys (Max.vertės su pvm.jungties) 78W x 41H x 20Dmm

Pakuotės Turinys: 1* Antenos Surge Protector

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: so239 automobilį, mazda 5, navigacijos sistema, skaitmeninis tv antena kambarinė antena, 144mhz 430mhz antena, pl259, jungtis so239, jungtis uhf, jungtis pl259, HDTV, "android" tesla.

Modelio Numeris Antenos Surge Protector
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Ca-23Rs Pl259 So239 Radijo Jungties Adapteris Kartotuvas Koaksialinis Antenos Surge Protector

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai