Medinė dėlionė vaikų ankstyvojo ugdymo blokai pažinimo blokai vaikų intelektinės žaislai

Nauja

€8.32

Produkto Informacija:

Medinė dėlionė vaikų ankstyvojo ugdymo blokai pažinimo blokai vaikų intelektinės žaislai Produkto Pavadinimas: Magnetinis tangram Amžius: nuo 2 metų Dydis: 37*22 cm(kaip vaizdas) Medžiaga: Aukštos Kokybės Medienos Savybės: Pagerinti jūsų kūdikio smegenų vystymąsi ir mąstymą augimą Nekilnojamojo Nuotraukas Rodyti:

Geriau Paslaugos:

1.Mes siūlome paslaugos Lašas laivybos tvarka , Sveiki Lašas siuntėjas padaryti, kad iš mano Parduotuvėje. 2.Paprastai,mes išsiųsti jūsų prekė per 1-5days . 3.Taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, deja, nėra būdas mums žinoti taisykles, reglamentus, papročių tradicijas, patirtį, dokumentus, kiekvienoje šalyje, Todėl mes negalime teikti konsultacijas apie mokesčius savo šalyje, tačiau jei žinote, kad informacija apie mokesčių taisykles, į savo šalį, tiesiog pasakykite mums, mes esame daugiau nei laimingi galėdami atlikite savo žingsnį.Atsiliepimai 1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: em327 programinė įranga, maišytuvas skardinės 3l, ceongsam suknelė, hamsa aukso automobilių, crit iphone 12, elopment suknelė, variklio 18 pag, em1 vandeniui, cbr1000 keitimas.

Įspėjimas NO
Prekės Pavadinimas HBB
Amžius 2-4 Metai
Lytis Unisex
Medžiaga Mediena
Modelio Numeris 19

Parašykite savo atsiliepimą!

Medinė dėlionė vaikų ankstyvojo ugdymo blokai pažinimo blokai vaikų intelektinės žaislai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai