LYUESWORD TRADICINĖS KINŲ JIAN KARDĄ AUKŠTOS KOKYBĖS SULANKSTYTI PLIENO ITIN AŠTRIŲ PEILIUKŲ RANKA RAIŽYTI JUODA MEDIENA LABAI GRIEŽTI ŽALVARIO MONTAVIMO

Nauja

€160.01

Peilis: ašmenų šio Kinijos kardas buvo ranka padirbti naudojant senovės metodas, kardas sprendimus.Visą vertus kalimo, ranka poliruoti ir rankos, aštrus, naudojant senas Kinų metodai mūsų patyrusių smith visą kelią, sukurti kokybės ašmenys jums.Šis peilis yra pagamintas iš plieno lankstymo ir dirbo 12 kartų sukurti 4096 sluoksnių padidinti lankstumą ir kietumo ašmenys ir skirtingų tekstūros liko ant menčių dėl pakartotinių lyginimo proceso metu.Kaip matote skiriasi sulankstyti tekstūros liko ant menčių.

Bo-hi yra pridėta prie kiekvienos pusės peilio ligthen disko ir balanso kardas, kaip visuma, geriau operacija.( Jei nenorite, bo-sveiki, mes taip pat gali tai padaryti už jus, tiesiog susisiekite su mumis per ebay pranešimų)

Šis peilis Kinijos kardas yra visiškai tango, kuris labai padidinti solidness ir stiprumo kardas kai darai pjovimo praktika.

Tsuka: jungiamųjų detalių apie tai kardas yra pagaminti iš aukštos kokybės vario, ir jie yra visiškai rankų iškirpti ir surinkti mūsų patyrusių smith, kuri žymiai padidina kolekcijos vertę kardas.

Kardas Funkcija

Šis kardas yra pagaminti iš plieno lankstymo 12 kartų lankstymo sukurti 4096 sluoksnių, kurie mesti lankstumo ir kietumo ašmenys didelio laipsnio.Kardas gali būti sunku sumažinti mėsos ir bambuko, ir gali būti aštrus, kad iškirpti gabaliuką popieriaus, taip pat kaip vienas iš kolekcijos ar rodyti savo nuostabiu lankstymo amatų.

Skelbimas:

1. Kardas yra gerai sujungta su labai griežti ir nemokamai šilko maišelį!

2. Lauke ir būti neįtraukti!

Žymos: katana kardas, kardas, mažas plieninis kardas, labai griežti filmas, choker antkaklis su grandine, kinijos jian kardai, dao kardas, jian kardą, plieno kardas, jian.

Regioninės Funkcija Kinija
Medžiaga Metalo
Labai Griežti Ilgis 31inch / 79.5 cm
Prekės Pavadinimas LYUESWORD
Stilius Antikos Imitacija
Bendras Ilgis 42.5 cm / 108cm
Ašmenų Medžiaga Sulankstyti plieno
Montavimo Medžiagos Žalvario + Ranka raižyti
Kardas Stilius Kinijos Jian Kardą
Ryškumas Labai aštrūs (mūšis pasiruošę)
Temos Sportas
Labai Griežti & Rankenos Medžiaga Aukštos Kokybės medienos Juoda
Rankenos Ilgis 11inch / 28cm
Nagasa Ilgis 30inch / 75.5 cm

Parašykite savo atsiliepimą!

LYUESWORD TRADICINĖS KINŲ JIAN KARDĄ AUKŠTOS KOKYBĖS SULANKSTYTI PLIENO ITIN AŠTRIŲ PEILIUKŲ RANKA RAIŽYTI JUODA MEDIENA LABAI GRIEŽTI ŽALVARIO MONTAVIMO

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai