Siuvimo Įrankių Laikymo Dėžutė su Siuvimo Reikmenys "PASIDARYK pats" Medvilnės Audinio Amatų Multi-funkcija Siuvimo Dėžutės, Papuošalai, Namų

Nauja

€39.93

+"SMART SIUVIMO RINKINIAI - patogi rankena ir kompaktiškas dizainas leidžia jums atlikti šį siuvimo krepšelį organizatorius bet kuriuo metu ir bet kur!Geriausia siuvimo rinkinys, skirtas kasdieniam siuvimo, quilting, ar įmirkymas, taisymas!

+Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS - siuvimo lauke organizatorius yra pagamintas iš tvirtos medienos medžiagos.Išorinė dalis yra liniuotas su minkštu poliesterio audinio, o nuimamas dėklas yra pagamintas iš tvirto PP medžiagos, siekiant padėti išlaikyti smulkių daiktų organizuotas.

+Ji ateina su ergonomiška rankena ir magnetinio przystawkę lengva vykdyti.Asorti spalvos yra super patrauklus ir akį traukiantis!

+KODĖL verta RINKTIS JI - Mūsų siuvimo krepšelį su rinkinį priedai tinka jūsų pagrindinių siuvimo ir taisymas poreikius.Kas daugiau, kiekvienas langelis yra tik rankų darbo, šimtai proceso veiksmus.Viskas čia nurodoma, kad "JŪS ESATE VERTA!"

Siuvimo Reikmenys Būti:

1.naujas poliesterio siuvimo siūlus 100m*6pcs;

2.43/4"žirklių 1pcs;

3.902/20 klasikinis siuvimo adatos lauke 1pcs;

4.kokybės metalo threader 1pcs;

5.siūlės ripper 1pcs;

6.metalo antpirštis su pjūklu 1pcs;

7.asorti, ryškių spalvų mygtukus 20g;

8.aikštėje pin pagalvėlė 1pcs;

9.1.3 m juosta priemonė 1pcs;

10.4-30-32 vadovauja pearlized smeigtukai varantys 1pcs.

Pastaba: 1. Visos prekės yra 100% Naujas. 2. Galite grąžinti prekes, pirktas per 14 dienų po to, kai gavote siuntinį, bet jūs turite įpirkti apie pristatymo. 3.Kai kurie matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 4.Spalvų skirtumas egzistuoja tarp nuotrauką, nes faktiškai vienas. 5.Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje,naudoti atsargiai.Produktai 1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. 2.Mes patikrinti, visas produktas prieš siunčiant jums. 3.Prašome pasirinkti tinkamą dydį ar spalvą, ką norite,mes išsiųsime siuntinį, kaip jums pasirinkti tvarka. 4. Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. 5. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 6. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 7. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 8. Nedvejodami susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas.Mokėjimas 1.Mes paprastai priimame mokėjimus per sąlyginio deponavimo. 2.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą.Siuntos 1. Mes darome freeshipping pristatymo KINIJA PAŠTU daugelyje pasaulio, bet mes ne pateikti P. O. BOX ar APO/FPO. 2. Paprastai, mes norėtume, kad jūsų užsakymo pristatymas per 1 savaitę, po to, kai jūsų mokėjimo atvyko. 3. Mes taip pat siūlome greitas pristatymas EMS/DHL/UPS/TNT, tačiau papildomų laivybos išlaidos yra būtinos. 4. Bet klausimas apie pristatymą, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Atsiliepimų Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums ir mūsų pirkėjai, tad palikite mums kelis žodžius apie elementą, jūs turite, nesvarbu, jis teigiamas, ar neigiamas.Bet klausimas apie prekę gavote, pls nedvejodami kreipkitės į mus.Sertifikavimo:

Žymos: laight medienos dėžė, gipso saugojimo dėžutė, siūti, dėžutė medžiaga, derliaus siuvimo krepšelio, dpx17, įranga įrankių dėžė, dekoratyvinių vytelių krepšius dangteliai, vaza vytelių, lauke storag.

2 funkcija Siuvimo Rinkiniai
spalva 2 Spalvos
Medžiaga Mediniai&Audinys
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas Laikymo Krepšiai
Funkcija 1 siuvimo dėžutę
Dydis 27*17*14.5cm
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Tipas Laikymo Krepšiai
Modelio Numeris DS1092/DS1093

Parašykite savo atsiliepimą!

Siuvimo Įrankių Laikymo Dėžutė su Siuvimo Reikmenys "PASIDARYK pats" Medvilnės Audinio Amatų Multi-funkcija Siuvimo Dėžutės, Papuošalai, Namų

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai