Naujausias Mėnulio/Saulės Crackle Stiklo Kamuolys Vėjo Varpeliais, LED Saulės Šviesos, Vėjo Varpeliais, Mėnulis Dekoro Ne Lauko Sodo Dovanos

Nauja

€21.75

Newes Mėnulio/Saulės Crackle Stiklo Kamuolys Vėjo Varpeliais, LED Saulės Šviesos, Vėjo Varpeliais, Mėnulis Dekoro Ne Lauko Sodo Dovanos Aprašymas:

Savybės:

1.Atnaujintas Saulės Skydelis: Tai saulės šviesa, vėjo varpelių bus automatiškai lemputės apie 6-8 valandas naktį po 8-10 valandų visiškai įkrautas per dieną, kuris yra energijos taupymas.Įsitikinkite, pasukite jungiklį į "ON" padėtį prieš įkraunant ir saulės skydelis gali gauti gera tiesiogiai saulės šviesa.

2.Unikalus Saulės/Mėnulio Dizainas: Šią šviesą mėnulio/saulės formos vėjo varpeliais, saulės sodas šviesos pridedant žavinga apšvietimo efektai.Krekingo stiklo kamuolys kaip gražus crystal ball, suteikti šiltą šviesą ir romantiška aplinka jūsų kieme.Ne tik vėjo varpelių iš išorės, bet taip pat ir saulės sodas šviesos dekoro.

3.Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš geležies ir stiklo.Struktūra yra tvirtas ir patvarus, atsparus vandeniui, kad gali atlaikyti dauguma rūšių lauko oras.Nėra lengva rūdžių arba išnyks, gali būti naudojamas ilgą laiką.

4.Gražus Garsas: Jokių laidų ar išorės elektros reikia, lengvai galima pakabinti ant medžių, kiemuose, priekiniai verandos, terasos, langų ir pan.Kiekvienas metalo vamzdis bus padaryti puikią muziką, kai ji susiduria, kaip žaisti, kaip šnabždesys vėjo.Jūs galite mėgautis taikiai melodijas teisybė kūno ir proto.

5.Puikus Pasirinkimas Kaip Dovaną: Šio didelio vėjo varpelių yra prasminga dovana simbolizuoja gerus norus, meilės, laimės ir džiaugsmo.Jūs neturite leisti, kad žmonės, kurie jums patinka žemyn, jei jūs perkate jį kaip dovaną jiems ypatingą dieną, pavyzdžiui, Gimtadienis, Kalėdos, Nauji Metai, Padėkos diena ir pan.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Dydis: 18*11*104cm

LED šviesos šaltinis: 1 šiltai balta LED lemputė

Baterija specifikacijos: NI-MH 1.2 V AAA600MA įkraunama baterija

Saulės Skydelis: Amorfinio Silicio 45*45cm.Dabartinės. 40-45am.Įtampa. 2v

Lempos parametrai: specifikacija 0,5 cm,6-7LM, įtampa 3v

Darbo laikas: 6-8h apšvietimas, 8-10h įkrovimas

Vandeniui funkcija: IP65

Gaminio medžiaga: geležis + stiklo Paketas Apima:

1 x Vėjo Varpeliais, LED Saulės Žibintas

Žymos: led saulės, led saulės vėjo varpelių, žirklių, vėjo varpelių, om vėjo varpelių, dyi vėjo varpelių, sola sodo žibintai, saulės apšviesta vėjo varpeliais, saulės šviesa, vėjo varpeliais, gatvių apšvietimas, lauko saulės skydelis.

Stilius Modernus
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Temos meilė
Prekės Pavadinimas Ne metalo deviss

Parašykite savo atsiliepimą!

Naujausias Mėnulio/Saulės Crackle Stiklo Kamuolys Vėjo Varpeliais, LED Saulės Šviesos, Vėjo Varpeliais, Mėnulis Dekoro Ne Lauko Sodo Dovanos

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai