12V 24V Dual QC3.0 USB Automobilinis Įkroviklis, dėžutė su Jutikliniu Jungikliu LED Voltmeter Vandeniui Maitinimo Adapteris, skirtas Sunkvežimis VISUREIGIS Jūrų Variklis

Nauja

€4.88

Aprašymas :

Su Touch ON OFF Jungiklis,paprasta naudoti ir taupyti energiją,Pagamintas iš pažangių ABS medžiagos su IP66 sandarinimo.

QC 3.0 automobilinis įkroviklis yra sukurtas su dviem 3A greitai įkrauti 3.0 greito įkrovimo USB jungtys, ji ima dviejų suderinamų prietaisų, iki 4 kartų spartesnis, tuo pačiu metu, nei tradicinių įkroviklį.Ji taip pat atgal tinka Greitai Įkrauti 2.0 & 1.0.

Parama įdiegti 12V-24V motociklų, automobilių, valčių, variklių, jojimo šienapjovės, VISUREIGIS, KETURRATIS, traktoriaus ar

LED Įtampos ekrane, galite stebėti automobilio akumuliatoriaus įtampos būseną realiu laiku užkirsti kelią asmens saugos ir turto sugadinimo iš baterijos gedimo.

Automobilinis usb kroviklis yra pastatytas su lietimui jautriais on / off jungiklis, maitinimo valdymas, kuris gali sutaupyti energijos ir pratęsti gyvenimą produktų ir įrenginių.Jis taupo elektros energiją ir nėra suvartojama energijos, kai jis yra išjungtas.

Techniniai duomenys :

Gaminio medžiaga: ABS

Produkto Spalva: Juoda

LED Voltmeter ekrano spalvos: Mėlyna

įėjimo Įtampa: DC 12V-24V

USB 1 Išėjimas : 5V/3A;9V/2A;12 V/1,5 A

USB 2 Galia : 5V/3A;9V/2A;12 V/1,5 A

Dydis: 50x36.8x28.6mm

Pastaba :

1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 X QC 3.0 Automobilių Dual USB Įkroviklį, su sensoriniu Jungikliu

2 X Terminalas

Žymos: mi automobilinis įkroviklis qc3.0, QC3.0, 9v adapteris automobilį, bafang įkroviklis, automobilinis įkroviklis, usb, varpelių belaidžio, usb vape įkroviklis, autobot automobilio adapteris, soundbar usb, qualcomm greitai įkrauti 30 12w.

Išvesties Sąsaja USB
Įėjimas 9V/2A
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Kokybės Sertifikavimo BMK
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Qualcomm Greitai Įkrauti 3.0
Tipas Automobilinis Įkroviklis
Kilmės KN(Kilmės)
Maks. Išėjimo Galia 18W
GaN No

Parašykite savo atsiliepimą!

12V 24V Dual QC3.0 USB Automobilinis Įkroviklis, dėžutė su Jutikliniu Jungikliu LED Voltmeter Vandeniui Maitinimo Adapteris, skirtas Sunkvežimis VISUREIGIS Jūrų Variklis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai