Netoksiškas, Ultragarso Transporto Priemonės Gyvūnų Repeller Pelės Išspaudos Automobilio Variklio Skyriaus Uodų Saugo Nuo Graužikų Ir Kiaunės Toli Tarakonas

Nauja

€8.64

Saugiai Atbaidyti Kenkėjus - transporto priemonės, kenkėjų repeller veiksmingai naudoja ultragarso vibracija, kad atbaidyti kenkėjus ir gyvūnus be žudymo ar rimtai sužeisti juos.Dažnių diapazonas yra 12kHz-25kHz.

Kelią Transporto priemonių Žala - transporto priemonės graužikų repeller atstumia žalingos gyvūnus, pavyzdžiui, peles, kurmiai, chipmunks ir martens sukelia brangus žalos jūsų automobilio variklį, ratus ar interjero.

Parkas Su Pasitikėjimo - ši ultragarsinį kenkėjų atbaidymo parkas su ultimate tikėjimą.Aprėpties zonos virš 40 kvadratinių metrų, jūsų transporto priemonė yra saugomi nuo visų virš ir po žeme kenkėjų.

Lengva Įdiegti - jūs turite padaryti, tai prijungti du laidus prie automobilio elektros grandinėje.Juoda švinas/katodo(-), raudonasis švino/anodo(+).

Kai jungiklis mygtukas įjungta, gaminys persijungia self-test mode ir tada pereina į darbo režimą.

Techniniai duomenys:

Darbinė Įtampa:DC 12V

Srovė:Darbo 40mA, Laukimo 5mA

Dažnis:12kHz-25kHz

Galia: 0.48 W

Darbinė srovė: 5-40ma

Ultragarso laikas: 30-40s (ciklas)

Dydis: 104 * 71 * 33.5 mm

Indukcijos Režimas: Vibracija indukcijos

Apimtis:40㎡

Skaičius, Vnt:1PC

Pastaba: 1. Mašinos turėtų būti įrengta 20 ~ 80 cm nuo žemės, ir ji turi būti vertikaliai įdėjus į elektros lizdą ant žemės;

2. Diegimo tašką turėtų vengti garsą sugeriančių medžiagų, tokių kaip kilimas, ir užuolaidų, kiek įmanoma, siekiant užkirsti kelią, sumažinti ir garso slėgio, kad garso srityje mažesnė ir įtakos vabzdžių poveikio.

Pakavimo sąrašas:

1 X Ultragarso Transporto Priemonės Gyvūnų Repeller

1 X Tvirtinimo Įrankis

2 X Tvarsliava

1 X Vartotojo Vadovas

Žymos: automobilių taurę šilumos, kiaunė atstumiantis automobilį, doc kiaunė, fg marder, "canon" objektyvo variklis, atbaidyti ultragarsu, ultrason bat, dr martin, tinkleliai nuo vabzdžių van, gyvūnų vandens repeller.

Prekės Pavadinimas SPREEY

Parašykite savo atsiliepimą!

Netoksiškas, Ultragarso Transporto Priemonės Gyvūnų Repeller Pelės Išspaudos Automobilio Variklio Skyriaus Uodų Saugo Nuo Graužikų Ir Kiaunės Toli Tarakonas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai