5/9 Porų 3D Mink Blakstienas Gamtos Netikrų Blakstienų Makiažas Audinės Blakstienos Pratęsimo Dramos Dirbtiniais Blakstienas Pack Blakstienų Pakuotė

Nauja

€2.14

Kaip Naudoti:

Švelniai Gydyti Netikrų Blakstienų.Netraukite Blakstienas ir Bandykite Išlaikyti Savo Natūralų Kreivumas, Naudokite Blakstienų Šepetėliu po jo.Blakstienos Šepetys Gali būti Naudojamas Švarus Purvinas Blakstienas, Nereikia Plauti Klaidingų Blakstienas su Vandeniu, Pirštais Nulupkite Sausi Klijai.

Kryptis

Atsargiai išimkite blakstienos nuo bylos.Linijos blakstienų klijai ant blakstienų juostelių.Nustatyti maždaug 30-50 sekundžių, kol klijai yra lipni ir ne visiškai šlapias .Taikyti blakstienų juostelės bazė jūsų natūralių blakstienų liniją.Švelniai paspauskite false lashes, kad atitiktų jūsų natūralią liniją.Jei būtina, taikyti akių šešėliai arba akių kontūro, kad jūsų akių linija atrodo daugiau gamtos.Naudokite makiažo valikliu pašalinti klaidingą blakstienos po naudojimo.

Komplektą sudaro:

9 poros faur mink netikrų blakstienų.Jokių klijų, su blakstienų.

Ingredientai

100% Rankų darbo, 3D Faur Mink Blakstienas, kai kurie atrodo kaip realus, mink blakstienas.Cruetly-nemokamai.

PASTABA:

1. Būti Švelniai traukdami savo blakstienas arba pritaikė juos.Naudoti nurodė tweezer švelniai pašalinkite klijų perteklių iš blakstienas po kiekvieno dėvėti. 2. Išvengti tušas ypač atsparus vandeniui blakstienų tušas, tai gali pakenkti audinės.Galite pabandyti naudoti kiek įmanoma savo blakstienas prieš išleidimą į savo Mink Blakstienas. 3.Nereikia mirkti savo blakstienas vandens ar kitokio skysčio, kaip jis gali sugadinti formą ir susirangyti į blakstienas.Greitai plaukite Blakstienas ir palikite juos išdžiūti, kai reikia. 4.Nereikia vilkiko arba traukti ant blakstienų, kai pašalinti klijų.Nereikia naudoti aliejaus pagrindu sprendimus, ar atšiaurių cheminių medžiagų, jis bus pažeisti ir susilpninti statybos ir išvaizdą jūsų mink blakstienas.

Prekės Ženklo Istorija

Žymos: vandens dozatorius mi, turkijos akių drobė, storas baleto suknelė, rožinė scrunch grobis, x3 nfc namai vr46, derliaus neclace nr, rožinė scrunch marškinėliai, turkijos akių anklet, rausvos spalvos, motoroleriai pardavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
False Eyelashe Tipas Pilnas Blakstienų Juostelės
Netikrų Blakstienų Medžiaga Sintetinių Plaukų
Gamybos procesas Rankų Darbo
Netikrų Blakstienų Stilius Gamtos Ilgai
Prekės Pavadinimas CLOTHOBEAUTY
Netikrų Blakstienų Grupė Juodos Medvilnės Juosta
Kiekis 5/9 Poros
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Juostelės Blakstienas
False Eyelashe Ilgis virš 1,5 cm

Parašykite savo atsiliepimą!

5/9 Porų 3D Mink Blakstienas Gamtos Netikrų Blakstienų Makiažas Audinės Blakstienos Pratęsimo Dramos Dirbtiniais Blakstienas Pack Blakstienų Pakuotė

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai