Bevielis brūkšninių kodų Skaitytuvas, USB Kišeninis brūkšninių Kodų Skaitytuvas Lazeris Bevielė Duomenų Surinkėjas Nešiojamų Terminalų Inventorizacijos Prietaisas Skeneriai

Nauja

€32.66

Bevielis brūkšninių kodų Skaitytuvas, USB Kišeninis brūkšninių Kodų Skaitytuvas Lazeris Bevielė Duomenų Surinkėjas Nešiojamų Terminalų Inventorizacijos Prietaisas Skeneriai

1. Bevielis brūkšninių kodų skaitytuvas sukurtas su 1.8 colio TFT spalvotas LCD ekranas.Jūs galite peržiūrėti brūkšninio kodo turinį, rūšį, numerį ir ilgis realiu laiku ekrane, galite stebėti akumuliatoriaus energiją, signalo stiprumo ir perdavimo statusas

2. Momentinio įkėlimo režimas, saugojimo režimą, inventoriaus režimą ir rinkimo režimą.belaidžio ir usb laidinė, Vidaus neprisijungęs saugojimo palaiko iki 100,000 brūkšninius kodus neprisijungęs saugojimo režimas

3. Gali skaityti įvairių tipų 1D brūkšninių kodų.Palaiko žaibo nuskaityti ir įkelti neryškus arba skaldytų brūkšninius kodus pagal stipri ir artimosios šviesos

Prijunkite ir paly, nr. ratai diegimo reikia, ergonomiškas dizainas, Suderinama su Windows, veikia su Quickbook, "Word", "Excel", "Novell", ir visas bendras programinė įranga

4. Patalpų perdavimo atstumas su kliūtimis, yra apie 50m / 165ft.Lauko dėžė be kliūčių gali siekti iki 100m / 330ft

Kodėl verta Rinktis Trohestar PDT Serijos Wrieless Barcode Scanner ?

Pakartoti kodas identifikavimas: su funkcija, fiksavimas , padidinti efektyvumą pagal individualius poreikius.

Didelės Talpos Atmintis: su "flash" atmintyje gali išsaugoti iki 100 000 kodus.

Ilgai Perdavimo atstumas: Šis skeneris privalumas-stiprus signalas ir ilgai perdavimo atstumas.

Stilingas Dizainas: įrengtas su klaviatūra,galite nustatyti, kad per klaviatūrą ; suprojektuoti 1,8 colio TFT LCD ekrane galite peržiūrėti duomenis realiu laiku.

Inventorizacijos Režimas: 100,000 brūkšniniai kodai gali būti įsimintinas ir skaičių brūkšninius kodus gali būti skaičiuojamas.

Duomenys Rinkti Režimas: režimas yra ne realaus laiko perdavimo režimas, visi brūkšninio kodo įsigijimo, po masės pernešimo, vartotojas gali pasirinkti eksportuoti bevielis.Visi nuskaityti brūkšninius kodus yra saugomi "FLASH" atminties nuskaitymo tvarka ir galios nuostolius nesukels duomenų praradimo.

Pastaba:Jei jūsų brūkšninis kodas negali būti nuskaityti, nereikia skubėti grąžinti.Turbūt dėl to, kad brūkšninio kodo tankumo ir brūkšninį kodą tipas skiriasi nuo mūsų produkto parametrai, prašome con taktiškumas mumis specialių parametrų.

Priėmė Lazerio Šviesa Greičiau Nuskaitymo Greitis

300 nuskaito/s High Nuskaitymo Greitis

Procesų 300 nuskaito per sekundę realiu laiku, teikiant aukščiausios kokybės.

Super ištvermės

Integruotas pakartotinai įkraunamas akumuliatorius,galima įkrauti bet kurį USB prievadą.Skeneris turi 15-50 valandų nepertraukiamo paiešką.Tai trunka 4-5 valandas visiškai nemokamai skaitytuvo.Pastaba: šis skeneris turi būti taikomas įjungti.Negali imti, kai maitinimą.

Dėmesio

Netinka brūkšninio kodo skaitymo iš sidabro folija, popieriaus, kuris atspindi šviesą.

Negaliu skaityti, bet kokio tipo 2D brūkšninis kodas,kaip QR kodą,PDF417,ir kt.

Negaliu skaityti, bet brūkšninį kodą nuo Ekrano

skaitytuvas

11

daugiau funtions

Poravimo Režimas

Viena Skeneris su Vienu Imtuvas: viena skeneris perduoda brūkšninis kodas vieną usb imtuvą.Keletas skeneriai gali savarankiškai dirbti su skirtingų kompiuterių toje pačioje srityje.Jie neturi trukdyti viena kitai darbe.

Maks.30 Skaitytuvas-su-Vienas Imtuvas: daug skeneriai gali būti perkelti į vieną imtuvą.Labai tinka warehourse, kai keli žmonės nuskaitymo brūkšninių kodų prie vieno kompiuterio.

Įkelti režimai:

Momentinio Įkėlimo Režimas: skaityti brūkšninius kodus & tiesiogiai įkelti failą, turite atidaryti.

Saugojimo Režimas: kai naudojant skaitytuvo toli belaidžio tinklo signalo diapazoną.Įjungti inventorių, arba rinkti režimu, visi nuskaitytų brūkšninių kodų bus saugomi tiesiai į bulit-atminties skaitytuvo.Jūs galite naršyti brūkšninių kodų duomenų realaus laiko ekrane.Ir tada įkelti duomenis į jūsų prietaisą, kai jums reikia.Vidaus neprisijungęs saugojimo palaiko iki 100000 brūkšninius kodus.

"Plug & Play

Ne ratai diegimo reikia, ergonomiškas dizainas.Iš box paruošti darbui, kai USB imtuvas yra prijungtas prie elektros tinklo.

Trohestar Nešiojamų Duomenų Terminalo Atsargų Įrenginys su TFT Color LCD Ekranas

bar kodas

Daugiau Nei 300 Konfigūravimo Galimybės

11

Suderinama Sistema

Tai tik suderinama su Windows 2000, Windows Vista, Windows XP,Windows 7, Windows 10 ir veikia su "Word", "Excel", "Novell", ir visas bendras programinės įrangos.Brūkšninio kodo skaitytuvas yra nesuderinamas su Smarphone, Mac OS, Linux ir pan.

Daugiau Nei 300 Konfigūravimo Galimybės

Remti individualų priešdėlis ir priesaga Paramos Įterpti,ištrinti, priešdėlis ir priesaga Įjungti/Išjungti Code ID ir Daugiau

Suderinama Brūkšninių Kodų Tipus

Skeneris palaiko platų 1D brūkšninių kodų tipus, įskaitant: UPC, EAN, Code128.Code39.ITF25.Codebar.Code93.MSI.Paramos skaityti 1D UPS, USPS, FedEx, DHL KNYGOS kodą.

Žymos: kortelių skaitytuvas sd, apskritimo medžiagos, epson rašalo, filmas foto skeneris, dantų priemonė, 3d skenavimas, 2 guoba, auto scaner, žaidimas nešiojamą grotuvą, padengti oda pasas.

Nuskaitymo Greitis 200 nuskaito/sekundę
Optinė Rezoliucija 300*300
Feature7 skeneris automotivo
Patekimo į rinką laikas Spalis-11
Feature3 nešiojamasis skeneris
Skenavimo Šviesos Šaltinis led
Spalvos Gylis 32 Bitų
Kilmės KN(Kilmės)
Sąsajos Tipas USB
Feature2 brūkšninių kodų skaitytuvai
Sertifikavimo CE
Feature1 Skaitytuvai
Feature5 kodas skaitytojas
Tipas Brūkšninių Kodų Skaitytuvas
Feature4 Brūkšninio Kodo Skaitytuvas
Skenavimo Elementas Tipas CMOS
Feature8 Kodas Barre
Nuskaitymo Plotis A3
Feature10 Brūkšninio Kodo Skaitytuvas
Feature6 Scaner Automotivo
Feature9 Brūkšninio Kodo Skaitytuvas
Produkto Tipas Brūkšninio Kodo Skaitytuvas
Modelio Numeris Lazeriniai Brūkšninių Kodų Skeneriai
Naujovė Naujas
Prekės Pavadinimas trohestar

Parašykite savo atsiliepimą!

Bevielis brūkšninių kodų Skaitytuvas, USB Kišeninis brūkšninių Kodų Skaitytuvas Lazeris Bevielė Duomenų Surinkėjas Nešiojamų Terminalų Inventorizacijos Prietaisas Skeneriai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai