Yonntech 12W lampada LED sienos lempos geležinkelių projekto Vandeniui naktiniai kambario, miegamojo sienų dekoras menas

Nauja

€13.30

Savybės: -Sutaupyti iki 90% elektros energijos suvartojimas -ekologiškas, ne UV spinduliuotės, Įskaitant LED driver (įtampos transformatorius) -Apšvietimo efektai gali būti nustatyti -ilgalaikis, jų gyvenimo trukmė yra tris keturis kartus ilgiau nei įprastos halogeninės lempos,- Jis yra atsparus vandeniui, galite jį naudoti patalpose ir lauke. -Kampas šviesos yra reguliuojamas, kad, išskyrus poveikį, nuotraukas rodome, galite nustatyti daugiau kampų norite. -Naudojimo pavyzdys: apšvietimas salė, miegamieji, skaitykla, galerija, patalpų ir lauko teritorijų, koridorių, balkonai, laiptai, vonios kambarys, lova, garažas, išorinės sienos, KTV, ir t.t., taip pat gali būti naudojamas kaip veidrodis lempos ar paveikslėlį lempos Specifikacija: - Medžiaga: aliuminio Korpuso spalva: juoda -Luminious spalva: šiltai balta 3000K -Diegimo tipas: įrengimo Atspalvį kryptis: Aukštyn ir Žemyn -Galia: 12W Įtampa: AC220V Šviesos srauto numeris: 1200LM -Tarnavimo laikas: 50000 valandų -Matmenys: 11.5x13.5x10cm -Vandeniui: IP65 vandeniui nuo liūčių, Pristatymo įtraukta: 1x LED sienašviesa

Mes pasirūpinsime jūsų laivybos kuo jūsų mokėjimą perduoti tikrinimo www.levandu-kalnelis.lt savaitgaliais.

Mes neprisiimame Pašto DĖŽUTĖS adresą.

Už siuntų išsiuntimas.Jei prekę turime sandėlyje mūsų atitinkamą sandėlį,mes pasirinkti vietos, tinkamos pristatymo būdas tvarkyti savo paketą.

Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, Tai bus labai dėkingi, jei galite palikti mums galiojantį telefono numerį.

Visi mūsų daiktai (Išskyrus nurodytus) esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliekami ne mažiau kaip 12 mėnesių garantija.

Už sugadintą kai atvyko,prašome bendradarbiauti fotografuoti ant pažeistų dalių ir siųsti mums patikrinti ir sprendimas gauti.

Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Nieko, bus puikus.Jeigu tu negali patenkinti mūsų paslaugų arba Jei punktas atvyko sugadintas.arba dalį praleidau ar prekės nėra aprašyta, prašome apie tai pranešti mums,mes suteiksime jums patenkintas sprendimą ir likti su tavim, kol problema bus išspręsta.Dar daugiau,Prašome nepalikite mažai reitingus, atsiliepimus apie mūsų sąskaitą, prieš gaunant sprendimas, nes tai bus skaudus smūgis mums.Priešingai,jūsų dosniai 5stars gražus atsiliepimai bus didžiulė motyvacija mums bus geriau pardavėjas.Tikiuosi gauti yourcomprehension.

Grįžti/Grąžinamosios išmokos, yra priimtas per 7 dienas, Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.Prašome susisiekti su mumis atgalinį adresą.Prašome prekės buvimo originalios pakuotės, įskaitant visus priedus ir dokumentus, kad vežamos prekės.Grąžina turi būti tinkamai supakuotas, siekiant išvengti žalos tranzito metu.Produkto (- ių) pažeidimo tranzito metu nebus taikoma garantija.

Žymos: šiuolaikinės chandelie, plunksnų grindų lempos, lampade sienos miegamasis, lempos sienos, nuotraukos sieniniai šviestuvai, stovykla vandeniui lapas, lempa led, barjero lova, geležinkelių led lempos, art deco plakatas.

Įtampa 220V
Atspalvis Tipas Geležies
Yra Protingas Prietaisas No
Garantija 1 Metai
Prašymas Kita
Maitinimo Šaltinis AC
Naudojimas Kasdien Apšvietimas
Stilius Modernus
Šviesos šaltinių skaičius 1
Savybės sienos lempa
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Yra Pritemdomi Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Modelio Numeris JJ09-0051-DE
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Prekės Pavadinimas Yonntech
Sertifikavimo ce
Medžiaga Aliuminio
Šviesos Šaltinis led
spalva juoda
Pagrindo Tipas Pleišto
Technics Padengtą
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas

Parašykite savo atsiliepimą!

Yonntech 12W lampada LED sienos lempos geležinkelių projekto Vandeniui naktiniai kambario, miegamojo sienų dekoras menas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai