2019 Karšto Pardavimo Batai Atitikimo Maišų Rinkinį italijos Moterų Šalis, Batai ir Maišelį Rinkinių Sidabro Moterų Aukšto Basutės Bei Rankinės

Nauja

€41.16

Prašome atkreipti dėmesį, kad pasirinkti pristatymo būdą prieš perkant.

1: siunčiame ePacket pagal nutylėjimą, laivybos laikas yra 25-35 dienas (internete logistikos informacija bus lėtas 3-5 dienas per šventes) 2: Jei klientas yra skubėti atsiimti prekes, pasirinkite siųsti "Fedex" IE, transportavimo laikas yra 10-15 dienų (internete logistikos informacija bus lėtas 3-5 dienas per šventes) 3: Nes kai kuriose šalyse ir regionuose yra atokiose vietose, jie negalės siųsti juos.Pirkėjai susisieks pardavėjas pirmą kartą kreiptis dėl pavedimo atšaukimo ir grąžinti pinigus.

po pardavimo klausimas:

Kai klientas negauna prekių, bet ir logistikos informacija rodo, kad prekės buvo pristatytos, paprašykite, kad klientas skundžiasi, kad vietos nacionalinės post office, gauti skundų skaičius, ir tada pasakyti, pardavėjas, pardavėjas susisiekė su Kinija Post Office " ir atidarykite tikrinimo, 10-20 dienų, bus atsakymas, jei prekės yra nustatoma, kad prarado, pardavėjas įsipareigoja grąžinti pirkėjui.Prašome bendradarbiauti su pirkėju, ačiū!

Žymos: batų ir atitikimo maišelį nustatyti 2020 m. dizaineris, moterų avalynė ir rankinės rungtynės nustatyti, italija, oficialus batų moterys, krepšys jar, mary jane, rankinės, batų, tekstas italų kalba, italijos batų ir maišelį nustatyti šalies moterims, krepšys ir batų nustatyti italijos, moteriški office siurbliai.

Mados Elementas Styginių Granulių
Platformos Aukštis 3-5cm
Modelio Numeris CR179-10
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Proga Šalis
Siurblio Tipas Mary Janes
Elemento Tipas Siurbliai
Batviršio Medžiaga PU
Uždaryti Tipas Slip-On
Kulno Tipas Kanopų Kulniukai
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Venera Chan
Vidpadžio Medžiaga Guma
Padas Medžiaga Guma
Stilius Mados
Sezonas Vasaros
is_handmade Taip
Pamušalas PU
Su Platformomis Taip

Parašykite savo atsiliepimą!

2019 Karšto Pardavimo Batai Atitikimo Maišų Rinkinį italijos Moterų Šalis, Batai ir Maišelį Rinkinių Sidabro Moterų Aukšto Basutės Bei Rankinės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai