24pcs Naujausius Prabangos Papuošalai Baleto Netikrą Karstą Vinis Krištolo ir Deimantų arbūzas raudona

Nauja

€3.38

Savybės: Gerbiami pirkėjas, rinkinys nagai yra 24PCS. 12 mažų nagai įvairių dydžių.Jie visi yra gaminami iš importuojamos aplinkai nekenksmingų medžiagų ir pagaminti laikantis eksporto standartus.Spalvos įvairios, šviesus ir blizga, be defektų.Formos nagai yra suprojektuoti, kad atitiktų žmogaus nagai, ir storis yra vidutinio sunkumo.Parduotuvėje taip pat parduoda kitų modelių: trumpas turas galva, ilgas, apvalus galvą, nurodė galvos, kvadratinės galvos ir kojų nagai, matinio vinys, metalinės vinys ir kt.Yra 1,000 rūšių nagai.Prašome patikrinti, ar ši parduotuvė, ačiū!Gaminio dydis ekranas.Pastaba

Visi sklypai bus supakuotas su burbuliukų suvynioti.Ir visi produktai bus tikrinami prieš pristatymas.

Pristatymas: Richtig, detaillierte Lieferadresse (inlude vollständigen Pavadinimas, Adresse, Ort, Bundesland, Postleitzahl, Telefonas) 1.Plz zu schreiben.

1.Visos prekės bus išsiųstos per 3 darbo dieną Kinija Paštu oro paštu po apmokėjimo aišku.Straipsniai bus pristatyta per 3-6 savaites.Atvykimo laikas priklauso nuo tam tikrų veiksnių ir įvairių sričių.

Prašome pasirinkti, kai kurios vietos pardavėjų, jei jūs negalite laukti, kantriai laivybos laikas mums paskelbė.

Grįžti

Grįžti pakuotės turi būti visos ORIGINALIOS pakuotės medžiagos ir priedai.Ir ar susisiekti su mumis prieš grąžinti elementą.

Žymos: marškinėliai arbūzas, klijai false nagai ilgalaikis, durų popieriaus, juln nagai karstą, netikras, klaidingas ilgų nagų, nagai, arvydas gėlių, juodos spalvos karstą, false nagų trumpas, paprastas netikrą karstą nagai, netikrų nagų dizainas.

Kilmės KN(Kilmės)
Dydis Long flat head
Kiekis 1
Modelio Numeris CP14
Tipas Visą Nagų Patarimai
Elemento Tipas False Nagų
Nagų Plotis 0.69-1.33 cm
Medžiaga Akrilo
Prekės Pavadinimas Pirštų aštrių patarimas
Prašymas Pirštas
Nagų Ilgis 2.64-3.23 cm

Parašykite savo atsiliepimą!

24pcs Naujausius Prabangos Papuošalai Baleto Netikrą Karstą Vinis Krištolo ir Deimantų arbūzas raudona

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai