Žėrintis Šoktelėti Kamuoliukus, Viena Koja, Mirksi Praleisti Kamuolys, Šokinėti Lynai Sporto Sūpynės Kamuolys Vaikams, Sveikatingumo Žaisti Pramogų Įdomus Žaislai

Nauja

€4.39

Šis praleisti kamuolys yra puikus patalpų ir lauko žaisti.Tai yra puikus žaislas skatinti vaikus sportuoti , ir taip pat įdomus ir pramogų žaislas, kad jie gali naudotis tiek, kiek jie turi energijos!Lengva eksploatuoti ir labai įdomus, gera dovana savo vaikams ir įdomus.

Savybės: Pagamintas iš Eco-friendly PP medžiagos, kvapo-mažiau ir netoksiškas , saugus naudoti.

Puikus žaislas skatinti vaikus sportuoti , taip pat geras būdas vystyti vaiko koordinavimo ir pusiausvyrą .

Built-in LED mirksi žiburiai (indukcijos dizainas), kurie padės jums akį , ypač naktį.

Lengva išmokti ir naudoti , labai įdomu, tinka tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Šis praleisti kamuolys yra kilpinės aplink viena koja, o kita koja apynių per kamuolys prie virvės, tada sūpynės su jūsų kojų gauti žaislas juda, ir šokinėti ant rutulio ir laido.

Storos kempinės sluoksnis apima koja žiedas, kuris gali apsaugoti jūsų kulkšnis nuo blogio .

Labai šokinėja kamuolys žaislas vaikas fitneso ir žaisti, jūsų vaikai bus meilė jį!Techniniai duomenys: Medžiaga: PP Spalva: Raudona, Rožinė, Geltona, Žalia, Mėlyna (pasirinktinai) Tinkamas Amžius: virš 4 Metų Elementą Dydis: 650 * 160 * 95mm / 25.59 * 5.91 * 3.74 Pakuotėje Svoris: 230g / 8.11 unciją Pastaba: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva produktas, gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos spalvos, dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: sūpynės vaikams, Sūpynės, įdomus papuošalas, virvės praleisti, karšto batų bazės, peršokti žiedas vaikams, pėdų fetišas, lumin žiedas, niūrus, pang burbulas žaidimas.

Lytis Merginos
Tipas Šokinėja Žiedas
Matmenys Flash šuolis
Brūkšninis kodas Taip
Funkcija Tyrinėti Galimybes Plėtoti
Įspėjimas Plastikas/plastikas
Amžius > 3 metų
Taikoma amžius Paaugliams (7-14 metų amžiaus
Brūkšninio kodo numeris Rožinė
Modelio Numeris 008
Medžiaga Plastikiniai
Galimybė mokymo vizija

Parašykite savo atsiliepimą!

Žėrintis Šoktelėti Kamuoliukus, Viena Koja, Mirksi Praleisti Kamuolys, Šokinėti Lynai Sporto Sūpynės Kamuolys Vaikams, Sveikatingumo Žaisti Pramogų Įdomus Žaislai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai