Moterų Lakinės Odos Pamatyti Vien Dėl Savo Kratinys Bodysuit Diržai, Apatinis Trikotažas Apynasrio Kaklo Iškirpti Juosmens Leotard Catsuit Clubwear

Nauja

€6.96

Rinkinį Sudaro : 1x Moterų Bodysuit

Būklė : Naujas su tegus

Medžiaga : Patentų Oda + Akių

Savybės:

Moterų mados vientisas matyti per balniškumas kratinys dizainas leotard bodysuit clubwear, stilingas ir prašmatnus.

Reguliuojamas petnešėlėmis, apynasrio kaklo ir giliai v priekiniai su strappy informaciją, juosmens iškirpti dizaino, aukštos sumažinti kojų, tarpkojo su dviem paspaudus mygtukus lengva padažu.

Lakinės odos ir akių kratinys, pagamintas iš super minkšta ir tampri medžiaga, atneša jums patogiai.Gerai suporuotas su džinsai, šortai ir sijonai.

Idealiai tinka kasdien, data, klubas, šalis, paplūdimys, keliauti, atostogauti, apsipirkti, fotosesiją ir pan.

Prašome patikrinti dydžio diagramos atsargiai, prieš užsakant.Plauti rankomis šaltame, skalbti mašinoje.

Dydžių lentelė : siūloma dydis yra tik informacinio pobūdžio.Jeigu jūsų matavimai yra slankiojo tarp dviejų dydžių, patarti pasirenkant didesnį dydį. (Matavimai parodyta dydžio diagramos žr. prekės matavimai, ne kūno)

Žymeklio Nr.Suaugusiems Rekomenduojama Dydis Biustas Liemens Priekio iki Tarpkojo S 29.0"/74cm 26.0"/66cm 17.0"/44cm M 31.0"/78cm 28.0"/71cm 18.0"/46cm L L 32.0"/82cm 30.0"/76cm 19.0"/48cm XL XL 34.0"/86cm 32.0"/81cm 20.0"/50cm

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Žymos: bodysuit latekso, catsuit latekso vyrai, bodi oda, odiniai batai jumpsuit, satino nailono catsuit, juoda vien catsuit, suknelė wetlook, catsuit latekso, Latekso, mėlyna leotard moterims.

Prekės Pavadinimas iEFiEL
Elemento Tipas Kūno Kostiumas
Nepadori Nuotrauka No
Audinio Tipas Broadcloth
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris 10120734
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Latekso
Lytis MOTERIS

Parašykite savo atsiliepimą!

Moterų Lakinės Odos Pamatyti Vien Dėl Savo Kratinys Bodysuit Diržai, Apatinis Trikotažas Apynasrio Kaklo Iškirpti Juosmens Leotard Catsuit Clubwear

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai