HUACAN kvadratiniu Diamond Tapybos Kraštovaizdžio Siuvinėjimo Akis Vaizdą Amatų Mozaikos Meno Rinkinio Namų Dekoro

Nauja

€3.43

Greitas Pristatymas Turimas ,Mes pasirinkti naudingiausią pristatymas metodas kiekvienai šaliai:

Mes laivas www.levandu-kalnelis.lt Standartinis Pristatymas, www.levandu-kalnelis.lt Premium Pristatymas,Epacket,Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, "FEDEX", UPS,DPD,CDEK,TNT ir DHL.

100% Pinigų grąžinimo Garantija ,9 metus diamond tapybos dizaineris garantijos diamond tapybos poveikį,Jei nesate patenkintas, nemokamai grąžinti pinigus.Jeigu tu negali gauti produkto,100% grąžinimo.

Mes įdėti 30% extra diamonds kas maišai deimantų .Ir mes pateikiame Diamond Papildyti Paslauga.Mes persiųs jums jokių deimantų, kad jūs galite prarasti.

Jei esate klientų, kurie urmu užsakymus arba padaryti dropshipping, mes turime konkrečius kliento paslaugos jums.Mes galime OEM savo logotipą ant drobės ir pakavimo dėžė,Priimti CSV užsakymus,Mes galime OEM savo logotipą ant drobės ir pakavimo dėžė,Priimti CSV užsakymus .

Prekės Pavadinimas:

Tipas: Diamond Siuvinėjimo Kraštovaizdžio

Apie Rėmas: parduodame deimantų tapyba be Rėmo

Gręžimo Plotas: kvadratiniu diamond mozaika

Mūsų Privalumas: 30% extra deimantai,geriau įrankiai,valcavimo drobės su burbulas putos, klientų aptarnavimas 24 valandos

1. Apie klientų aptarnavimo

Gerbiami pirkėjas, Jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Ir mes bus atsakyti per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.

2. Apie spalvų skirtumus ir dydžio klaidas

Iškirpti,kad,matavimo, gali sukelti dydžio nuokrypis (plius ir minus1-2cm svyravimo),spalva aberacijos yra dėl monitoriai,oro,apšvietimo bei kitų veiksnių,Nuotraukas, turės įvairių spalvų, skirtingų monitorių, bet tai neturi įtakos išvaizda. dažymo,Prašome suprasti.

3. Apie Deimantų Papildyti Paslauga

Mes turime 20-30% daugiau deimantų į kiekvieną paketą, mes turime geros kokybės kontrolė, jei jums trūksta rasti deimantai,pirmoji siunta yra apie mus.mes galėtume išsiųsti jums nemokamai.Bet kokia siunta, po to, jums teks mokėti už laivybos.Susisiekite su mumis žinute, ar trademanager.

Žymos: diamond tapybos kraštovaizdžio šalis, deimantų meno tapybos rinkiniai kadrams, av diamond paveikslai, eevee diamond dažymo rinkinys, homfun diament tapyba, diamond dažai, diamond siuvinėjimo eifelio bokštas, diamond mozaika, diamant dažymo rinkinys, deimantai paiting.

Diamond Tapyba Pavadinimas Diamond Kraštovaizdžio Tapyba
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tipas Drobė
Prekės Pavadinimas huacan
Medžiaga Derva
Įklijavimo Srityje Pilnas
Naudoti Paveikslai
Rinkinys Tipas Taip
Spalvų skaičius 30-45
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Modelio Tipas scenic
Rombo Formos Aikštė
Stilius Tradicinė Kinų
Forma Vieną
Rėmas No
Diamond Siuvinėjimo Būti Įrankiai,Pakankamai Deimantai,Drobė
Išorinės Pakuotės Spalvos Dėžutė
Kalnų Krištolas Informacijos Aukštos Kokybės Dervos Diamond
Rinkiniai Siuvinėjimui Metodas Visą Siuvinėjimo Tipas
Tipas Didmeninės No
Diamond Tapybos Užbaigimas Reikia Jūsų Rankų Darbo

Parašykite savo atsiliepimą!

HUACAN kvadratiniu Diamond Tapybos Kraštovaizdžio Siuvinėjimo Akis Vaizdą Amatų Mozaikos Meno Rinkinio Namų Dekoro

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai