Automobilio Multimedijos grotuvas, 2 Din Automobilių JOKIŲ DVD VW/Volkswagen/Golf/Polo/Tiguan/Passat/b7/b6/SEAT/leon/Skoda/Octavia Radijo, GPS DAB USB

Nauja

€87.35

Nuorodas, kaip taip yra, kad jums pirkti aksesuarai bei galinio vaizdo kamerą su stereo kartu , ačiū už jūsų atramos pagalbiniai Reikmenys, išvardyti toliau: Dėl Galinio vaizdo Kameros taip:

stereo ateina su priedais, kaip nuotraukoje priedai rodo, jei jums reikia kitų viela ar priedų diegimas ,tada jums reikia pirkti atskirai.

Jei mes išsiųsti iš Kinijos per DHL ,mes paprastai pareiškia, 80usd ir ženklo "automobilių dvd grotuvas" dėl teisės aktų paketo, siekiant išvengti ir sumažinti muitų mokesčius.Jei yra muitų mokesčiai,pirkėjams reikia už ją mokėti.Jei turite specialių pageidavimų,prašome susisiekti su mumis, kai jums padaryti užsakymą.

Svarbi Pastaba:

prašome patikrinti, ar jūsų originalaus automobilio radijo dydį ir išvaizdą prieš padaryti kad siekdami išvengti klaidų.

Žymos: volkswagen tiguan, golfo klubas, radijo multimedijos univerasl, cc3, volkswagen tiguan daugiaformačių dvd, passat b6, "android" multimedijos passat b5, 2 din "android" radijas, lipdukas vw, smartphon.

Din Dvigubas Din
Galia 4*45w
Sertifikavimo FCC
OSD Kalba Vietnamo
RAM 2G
Įtampa 12V
Rezoliucija 1024*600
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis VOLKSWAGEN
Medžiagos Tipas Metalo Ir Plastiko
Ekrano Dydis 8"
Operacinės Sistemos "Android" OS 10.0
Specialios Funkcijos TV
Prekės Svoris 1.5kg
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Modelio Pavadinimas ADQVW8003
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Elemento Dydis 220mm*210mm*130mm
Prekės Pavadinimas HIZPO
Kilmės KN(Kilmės)
Max Išorinė Atmintis 128G
ROM 16G

Parašykite savo atsiliepimą!

Automobilio Multimedijos grotuvas, 2 Din Automobilių JOKIŲ DVD VW/Volkswagen/Golf/Polo/Tiguan/Passat/b7/b6/SEAT/leon/Skoda/Octavia Radijo, GPS DAB USB

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai