AC 220 v, 1 ch belaidžio nuotolinio valdymo jungikliai imtuvas siųstuvas ventiliatorius/šviesos RF relės perjungimas 433mhz

Nauja

€6.81

Bendrovė gauna nuotolinio valdymo plokštė, tinka anti-theft alarm, nuotolinio valdymo elektriniai Langai ir durys, signalo valdymas, pramoninės kontrolės, elektros valdymo grandinė, kėlimo įranga, ir t.t.Nuotolinio valdymo jungiklis modulis relės kontaktai išėjimo savarankiškai, yra labai tinkama tiesiogiai kontroliuoti visų rūšių kroviniais; Produktų priimti belaidžio fiksuotojo kodas technologija, noninterference jungiklis.Nuotolinio valdymo jungiklis grandinės sudėtinių medžiagų pirkėjai gali palyginti po pirkimo.

Imtuvas (jungiklis)

Kanalas: 1CH

Darbinė Įtampa : 220V (180V-240V)

Maks. apkrovos srovė : 10A (geriau mažesnis nei 7A)

Maksimali apkrova: 1500 w

Darbo Dažnis : 315Mhz/433Mhz

Darbinė temperatūra : -10 C - +60 C

Išvesties būdas : Stumtelėti .Inter-lock .Savarankiškai užraktas Reguliuojamas

Kodas tipas :Mokymosi kodas

PCB dydis :46*38.5*17mm

darbo/išvesties būdas

Stumtelėti/Ne-Užsisklendžia: paspauskite vieną mygtuką ir darbo /ON.atpalaiduokite savo pirštą ant to paties mygtuko stop/OFF .vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukų nuotolinio valdymo

Savarankiškai lock/Self-Užsisklendžia: paspauskite vieną mygtuką vieną kartą yra darbo/ON .paspauskite tą patį mygtuką dar kartą, yra stop/OFF .(vieno kanalo perjungti reikia vienos mygtukų nuotolinio valdymo )

Inter-lock /Relės : paspauskite vieną mygtuką ir darbo/, paspauskite kitą mygtuką stop/OFF . ( vieno kanalo perjungimas turi 2 mygtukus nuotolinio valdymo )

Mokymosi metodas

Įvesties AC220V Imtuve.paspauskite Mokymosi Mygtuką, kol Led indikatorius OFF.Tada paspauskite siųstuvas , Led indikatorius flash greitai 5 kartus, tai reiškia, mokymosi sėkmingai.

Kliringo Kodas:

Išlaikyti paspauskite mokymosi imtuvo Mygtuką, kol Led indikatorius iš OFF į ON, tai reiškia, kad kodas buvo pašalinta sėkmingai.

Nuotolinio valdymo (siųstuvas)

Darbinė Įtampa: DC12V

Darbinė Srovė: 30MA

Veikimo Dažnis: 315/433MHz

Dažnis Atstumas: 20M-200M

(atkreipkite dėmesį, kad yra idealus atstumas be jokių blokas ir signalo kištis , ji būtų kilti ir kristi apie 10%-50% su bendrosios ir signalo trukdžius ).

pakuotė:

1*imtuvas

1* siųstuvas

Žymos: rf relay 1ch 12v, 220 v jungiklis, ios relay imtuvas, ac, 432na, garso relė, 220 relė, AC114, 220v ventiliatorius nuotolinio valdymo pultas rinkinyje, belaidis siųstuvas-imtuvas, atbulinės eigos.

Kanalas 1
Prekės Pavadinimas A. AOKE
Paramos PROGRAMĄ No
Naudoti Apšvietimas
Modelio Numeris AK-722
Pakuotė No
Belaidis Ryšys RF
Dažnis 433 MHz

Parašykite savo atsiliepimą!

AC 220 v, 1 ch belaidžio nuotolinio valdymo jungikliai imtuvas siųstuvas ventiliatorius/šviesos RF relės perjungimas 433mhz

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai