Lieknas Kristalų Cilindrų Kremavimo Balsuokite Karoliai Moterų Vyrams Iš Nerūdijančio Plieno Minimalistinio Memorialinė Atminimo Dovana Paslaptis Atlicināt Buteliukas

Nauja

€4.15

*Nerūdijančio plieno atminimo pelenų pakabukas - Tai funkcijos poliruoti apdaila ir uždaro saugiai su sriegių sriegimo, viršuje.Jis leidžia jums išsaugoti savo mylimam žmogui artimas jūsų širdis ilgai po to, kai jie praėjo.Urną pakabukai unscrews viršuje, todėl jūs galite pridėti nedidelį kiekį pelenų, purvo iš kapavietė ar iškarpą iš plaukų.

*Mūsų produktai: Mes pasirinkti nerūdijančio plieno vietoj žalvario arba lydinys.Nes jis labai priešinosi, kad rūdžių, korozijos ir smukdydama.Patvarumo ir Madingas.Visi daro tai viršuje mados aksesuaras.

*Unisex Dog tag stiliaus Asmeninį Berniukai Kulka Formos Blykstės Laikiklį Pakabukas - Užuojautos Dovaną - Prisiminimą Papuošalai - Atmintį papuošalai-memorialinis Papuošalai Dovana tėvas,draugas,vyras,draugas

*Pakuotė : Ateina su pilkos Aksomo maišelis,Puikiai tinka Dovanų duoti. 30 Dienų Pinigų grąžinimo garantija,100% Saugus apsipirkimas.

Apie Produktų Kokybę garantuoja - Visoms prekėms bus tikrinami ne rečiau kaip du kartus kokybės kontrolės inspektoriai prieš vežimą.Nuotraukos Pastabos - Visos nuotraukos buvo imtasi natūra,kaip visi ekranai yra ne tas pats, kaip šaudymo ar šviesos poveikio ir taip toliau,spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi,tai nėra kokybės klausimas,pls natūra teikiama pirmenybė.Dydis Pastabos - dydžio prekės visi yra tikrasis matavimo,ji bus nedidelė klaida, nes skirtingų matavimo metodas.Kaip pirkti 1 Žingsnis. Naršyti prekės webiste.2 žingsnis. Pasirinkite domina prekes ir Įtraukti į Krepšelį.3 žingsnis. Spustelėkite tęsti apsipirkimą.4 žingsnis. Peržiūrėti krepšelį ir patikrinti visus elementus.5 žingsnis. Spustelėkite "pirkti dabar" ir pasirinkite pristatymo būdą.6 žingsnis. Patvirtinti mokėjimo ir užbaigti mokėjimo.Apie Mokėjimo Metu,galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto,Paypal,visa,MasterCard,QIWI, "Western Union", "Maestro" Debeto kortelė,WebMoney ir banko pavedimu.Apie Užsakymus www.levandu-kalnelis.lt sistema padės sumažinti atsargų kiekį, po to, kad mokama,siekiant užtikrinti, kad galite įsigyti jūsų domisi daiktų ir išvengti prekių pardavė,pls apdaila mokėjimo timly, kai jūs padarote užsakymų.Kad pakeisti, galite atšaukti nepatiko elementus į krepšelį iki nutarties patvirtinti,bet mes negalime pakeisti, kad jeigu jūsų užsakymas yra patvirtinamas.Apie Pristatymo Mes išsiųsti visus užsakymus per 48 valandas,visas prekes mūsų parduotuvėje nemokamas pristatymas . 1. Pristatymo laikas dėl vietos papročius,kai kurie griežti šalyje bus atidėti kelių dienų. 2. Jei nori pristatymo skubiai(3-7 darbo dienos) ,pls pasirinkite greitai DHL express. 3, Epacket pristatymas bus geriausia ,greičiau pristatymo (10-20 dienų) ir ekonomikos mokesčius.Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums,pls palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų,pls nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes padaryti viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: pakabukas su slapta, paslaptis compart, dangaus karoliai, W3690, kraujo butelis, pakabukas atlicināt, pakabukas buteliukas, geri vyrai, atminimo, kolba karoliai.

Dengimo procesas Vakuuminis 3 sluoksnių dengimo,ne išnyks
Grandinės Ilgis 50 cm/20"
Modelio Numeris PJ-PN-1106B
spalva Trijų sluoksnių IP padengti,nėra lengva blukimas
Dorpshipping Nemokama Paslauga
Proga Kasdien Dėvėti/Šalis/Dovana/Įsitraukimo/Jubiliejų/Vestuvės
Pakabučiai Tipas Deimantas, Angliškas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagų kokybė Labai priešinosi, kad rūdžių,Patogus Odos
Paslaugų Garantija 30 dienų Pinigų grąžinimo
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Formos\modelis GEOMETRINIO
Stilius Madinga
Suderinamumas Viskas Suderinama
Funkcija Stilingas
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas prjewel
Elemento Tipas Pakabučiai
Didmeninė Pritarta, kreipkitės gauti didmeninės kainos
Lytis MOTERIS

Parašykite savo atsiliepimą!

Lieknas Kristalų Cilindrų Kremavimo Balsuokite Karoliai Moterų Vyrams Iš Nerūdijančio Plieno Minimalistinio Memorialinė Atminimo Dovana Paslaptis Atlicināt Buteliukas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai