Mijia Qingping "Bluetooth" Laikrodis-Žadintuvas Digital Smart Žadintuvas Vaikams Mielas Protingas Kontrolės Temperatūra Drėgnumas Ekranas Xiamo Youpin

Nauja

€20.21

Aprašymas

ClearGrass CGD1 "Bluetooth" Joks Mygtukas, Žadintuvas smart home APP Kontroliuoti Temperatūros, Drėgmės Ekranas, LCD Ekrane Reguliuojamas naktinė lempa

Paprasta Buttonless Dizainas

Produktas gali būti paspaustas, kaip visuma, kuri supranta, nr. mygtuko funkcija, ir operacija yra labai įdomi.Vidaus dizainas silikono pagrindo turi patogią paspaudus jaustis ir paprastą išvaizdą dizainas, kuris gali būti gerai integruota į įvairias vietas namuose.

Custom Asmeninį Žadintuvas

Kiekvieną kartą, kai jūs prijunkite savo telefoną per "Bluetooth", laikas yra automatiškai sinchronizuojami ir jūs galite lengvai nustatyti laiką.Galite nustatyti, 16 grupių žadintuvai, ir kiekviena grupė žadintuvai gali būti nustatytas atidėjimo funkcija, kuri yra labai paprasta. 8 melodijos pasirinktinai.

Temperatūros Ir Drėgnumo Rodymas

Naudojant Šveicarijos Sensirion jutiklis, temperatūros matavimo tikslumas ± 0.2 ℃, drėgmės matavimo tikslumas yra ± 2% RH, ir oro temperatūros bei drėgmės pokyčių jautriai surastų.

Bakstelėkite Į Šviesą, Naktį Šviesos

Paspauskite žadintuvas, apšvietimas įsijungia, galite patikrinti, kada aiškiai net naktį.

Reguliuoti Apšvietimą Bet Kuriuo Metu

Intensyvumo apšvietimą galima reguliuoti įvairiais laikotarpiais, ir trukmė apšvietimas gali būti reguliuojamas iš visiškai išjungti 30 sekundžių.

Patogus Protingas Mažai Šeimininkė

Bendradarbiauti su kitomis Mijia įranga suprasti, automatinio reguliavimo patalpos temperatūra ir drėgmė.Pavyzdžiui: jeigu temperatūra yra mažesnė nei 20 ℃, šildytuvas bus įjungtas automatiškai.

Specifikacija

Prekės ClearGrass

Modelis CGD1

Medžiaga Plastikas

Spalva Mėlyna / Žalia Balta

Svoris 106g

Dydis 80.3 x 41 x 83mm

Ekrano Dydis 61 x 61mm

Temperatūros Diapazonas -9.9℃~49.9℃

Drėgmės Diapazonas 0~99.9%

Baterijos 2 x AA Baterijos(neįtraukta)

Funkcija

Signalizacijos 16 Rinkinys

Datos Rodymas (Diena / Mėnuo / Metai

Data Kalba Rodyti anglų ar Kinų (Pasirinktinai)

Temperatūros Ekranas Parama

Drėgmės Ekranas Parama

Bluetooth 5.0

APP Kontrolės Mijia APP (Parama temperatūros ir drėgmės jungtis su kitais prietaisais)

Tinkinti Signalo Kartojimo Režimą Parama

Atidėjimo Funkcija Parama

Apšvietimo Trukmė Reguliavimas Off-Apie 30 Sekundžių

Šviesaus Fono Šviesumo Reguliavimas Parama

Signalo Garsumo Reguliavimas Parama

Signalo Pakeitimas Parama

Paketas Apima

1 x "Bluetooth" Laikrodis-Žadintuvas

Foto parodyti

Bendros problemos

Palyginti su naudojant mobilųjį telefoną kaip žadintuvą, kokie yra privalumai nepriklausomą žadintuvas?

Jei jūs naudojate savo mobilųjį telefoną kaip žadintuvą, jūs turite pareikšti savo mobilųjį telefoną prie savo lovos.Nuostabus turinį į savo mobilųjį telefoną gali sukelti jums užmigti per vėlu.Nesvarbu, ar tai studentas, ar profesionalus, naudojant atskirą žadintuvas yra labai naudinga, eiti anksti miegoti.

Kaip redaguojame laiko?

Po to, pridedant Qingping "Bluetooth" laikrodis per Mijia programą, kiekvieną kartą, kai atidarote Qingping "Bluetooth" laikrodis-žadintuvas sąsaja Mijia programėlę, telefonas automatiškai prisijungs prie Qingping "Bluetooth" laikrodis per "Bluetooth" ir automatiškai užpildyti laiko sinchronizavimas.Operacijos metu, turėkite atstumas tarp mobiliojo telefono ir Qingping "Bluetooth" laikrodis-žadintuvas mažesnis kaip 5 metrai.

Kaip nustatyti žadintuvą?

Po to, pridedant Qingping "Bluetooth" laikrodis per Mijia programą, atidarykite Qingping "Bluetooth" laikrodis-žadintuvas sąsaja Mijia app, ir telefonas automatiškai prisijungs prie Qingping "Bluetooth" laikrodis per "Bluetooth", ir tada jūs galite pridėti ar keisti ar ištrinti žadintuvas telefono sąsaja.Norėdami nustatyti signalą, jūs galite pasirinkti, ar kartoti, kuris dieną pakartoti nuo pirmadienio iki sekmadienio, ir, ar norite įjungti "Priminimas vėliau" (aliarmas po 10 minučių po to, kai sustabdytas).Operacijos metu, turėkite atstumas tarp mobiliojo telefono ir Qingping "Bluetooth" laikrodis-žadintuvas mažesnis kaip 5 metrai.

Po nustatymas žadintuvas, gali Qingping "Bluetooth" laikrodis-žadintuvas dirbti savarankiškai?

gali.Baigus atitinkamus parametrus per Mijia app, Qingping "Bluetooth" laikrodis-žadintuvas bus dirbti savarankiškai, pagal parametrus, be to, norint prijungti telefoną, kol jums reikia norint keisti parametrus.

Kaip aš signalo išjungimas, kai jis skamba?

Signalų, kad neduoda "Priminimas vėliau" (skambus po 10 minučių po pauzės), signalą galite išjungti paspausdami Qingping "Bluetooth" signalą iš viršaus; Žiedas), paspauskite Qingping "Bluetooth" laikrodis-žadintuvas iš viršaus žemyn kartą, norėdami sustabdyti skambėjimo (jis bus dar žiedas po 10 minučių), du kartus paspauskite, norėdami jį sustabdyti visiškai.

Kai savininkas prijungto mobiliojo telefono nėra namuose, jei jis pamiršo išjungti žadintuvas skambės kiekvieną dieną, tai, kaip galite šeimos veikti išjungti juos?

Iš viršaus į apačią, paspauskite ir palaikykite Qingping "Bluetooth" laikrodis-žadintuvas 6 sekundes išjungti visus signalizacija (paspauskite ir palaikykite 6 sekundes dar kartą jį vėl įjungti).Greitai už šią operaciją gali būti vertinamas fiuzeliažo apačioje.

Žymos: stebėti xiomi, žadintuvas mijia, oro stebėti xiaomi, cleargrass, ai xiaomi, mi jutiklis, mijia xiaomi, qingping, xiaomi mijia 900h, xiaomi humidyti jutiklis.

Xiaomi Technologija remti Interneto Mijia
Maksimalus Greitis žadintuvas, skaitmeninis
Data Ekranas metus, mėnesį, dieną
Produkto Svoris 106g (baterijos neįtrauktos)
Savaitę Ekranas Kinų ir anglų kalbomis
Šviesaus fono šviesumo reguliavimas Taip
"Mieguistas" funkcija Taip
Foninio apšvietimo koregavimo trukmė On - off 30 sekundžių
Custom aliarmo režime Taip
gaminio dydis 80.3 x 41 x 83mm
Modelio Numeris žadintuvas, skaitmeninis
Temperatūros Ekranas Taip
Ekrano Dydis 61 x 61mm
Valdymo Kanalai 2 Kanalai
Signalo garsumo reguliavimas Taip
Drėgmės ekranas Taip
"Bluetooth" 5.0
Produkto modelis cgd1
žadintuvas 16 Grupių
Temperatūros Diapazonas - 9.9 . C ~ 49.9 .C
Signalo pakeitimas Taip
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Gyro žadintuvas, skaitmeninis
Baterijos Tipas 2 x AA baterijos( neįtraukta)
Drėgmės diapazonas 0 ~ 99.9%

Parašykite savo atsiliepimą!

Mijia Qingping "Bluetooth" Laikrodis-Žadintuvas Digital Smart Žadintuvas Vaikams Mielas Protingas Kontrolės Temperatūra Drėgnumas Ekranas Xiamo Youpin

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai