Greitas Laivas LED 5050 Apvalios Vonios kambarys Apšviestas Veidrodis Pasukti Makiažo Veidrodis Su Palieskite Mygtuką, Namų, Viešbučio, Miegamojo, Dropship

Nauja

€35.94

Dėmesio!!!

Prašome patvirtinkite, kad veidrodis yra sveika, o ne skaldyti, prieš pasirašydama už veidrodį.

Jei jis yra pažeistas, nenaudokite pasirašyti už tai.Grįžti, jis iš karto.

Mes negalime būti atsakingi už žalos atlyginimo, jeigu ji yra sugadinta po gavimo.

Aprašymas:

40*40cm/ 50*50cm šaltai balta 6500k / trijų spalvų pritemdomi juodu rėmu turas makiažo veidrodėliai

50*50cm šaltai balta 6500k / trijų spalvų pritemdomi juodu rėmu pasukti turas makiažo veidrodėliai

1.Pritemdomi: makiažo veidrodžiai su LED žibintai padeda padaryti tobulą make-up puikus.paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką tuštybės veidrodis, tada palieskite jutiklį, norėdami įjungti šviesą, ir tada paspauskite ir laikykite priekiniai diskiniai piršto, kad šviesos tamsus ar šviesus ..

2.Kompaktiškas ir Elegantiškas Dizainas: elegantiškas, klasikinis dizainas šio makiažo veidrodėliai padarys jūsų tualeto plotas švyti antrą.Šis lengvas kosmetinis veidrodis yra kompaktiškas ir lengvas dizainas.kaip darbalaukio makiažo veidrodis, jis yra gražus ir stilingas.tai gali būti daroma tik su šiek tiek ir yra tikrai geras kompanionas su jumis ..

3.Reguliuojamas natūralios minkštos šviesos: ryškumo LED šio makiažo veidrodis gali būti keičiami taip, kaip reikalauja neliesti aktyvuotas mygtuką.Šis apšviestas makiažo veidrodis suteikia natūralų švelni šviesa, ir jūsų makiažas atsispindi tikras, autentiškas tonus.Taip pat galite nustatyti ryškumą pagal skirtingų apšvietimo sąlygų, pvz., anksti ryte, arba vėlai vakare.

4.Negabaritinių: per didelį skersmuo leidžia lengvai perkelti į veidrodį veidą aplink ir pamatyti ją iš bet kurio kampo.neslidžios laikiklis leidžia makiažo veidrodėliai būti tiekiamos ne idealus kampas taip, kad jūs visada galite pamatyti visus savo makiažas ir šukuosena.Jūs galite reguliuoti į geriausią kampas lengvai makiažas atliekant kasdienes grožio ir retušuoti.

5.Smart Touch Control Dizainas: tiesiog palieskite jutiklį posūkio lemputė on / off ir perjungti šilta šviesa ir vasaros.Paspauskite ir palaikykite ryškumą nustatykite jį į sutaupyti daugiau energijos.

Techniniai duomenys:

1. Ketaus rėmo: skersmuo 400/500

2. Objektyvas: 395mm/495mm skersmuo

3. Šviesos ruože: 1,5 m

4. Galia: 18W

5. Jungiklis: Bendrosios kontrolės šaltai balta

6. Backplane: Skersmuo 398mm/498mm

7. Putų: 590*570*80

8. Dėžutėje: 600*580*145mm/510*510*100mm

9. Maitinimo laidas: 1.8 metrai

10. KOMPIUTERIO krepšys: 550*550

Pakuotė:

raundas makiažo veidrodėliai*1

instrukcija*1

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti nedidelis skirtumas dėl rankinis matavimas.

Dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: kenlux led, vonios veidrodžiai didinamasis veidrodis vonios kambarys, anti rūko vonios veidrodis, vonios veidrodis smart, laivas vonia, makiažo veidrodis vonios kambarys, smėliadėžė, lowepro, vonios kambarys led veidrodis, vonios veidrodis.

šviesa Įrengtas
Funkcija Apšviesti
Stilius Modernus
Veidrodžio Forma ROUND
Dydis Other
Tipas Įrėminti Veidrodžiai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita

Parašykite savo atsiliepimą!

Greitas Laivas LED 5050 Apvalios Vonios kambarys Apšviestas Veidrodis Pasukti Makiažo Veidrodis Su Palieskite Mygtuką, Namų, Viešbučio, Miegamojo, Dropship

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai