5 X 64GB USB 3.0 Flash Diskai 32gb Flash Drive 3.0 Stačiakampio Nykščio Diskų, USB Drive 3.0 Didelio Greičio 128GB Pen Drives Įvairiaspalviais

Nauja

€19.21

Kiekvieną Vertinami Klientai,

1.Yra usb "flash" atmintinę realias galimybes?Taip,Mūsų usb flash drive yra realių galimybių,jūs galite naudoti H2test, kad jį išbandyti.H2test yra labiausiai autoritetingas bandymų programinės įrangos pasaulyje,galime nemokamai suteikti jums. 2.Kas yra rašymo greitis?Mūsų USB 3.0 flash drive, rašymo greitis yra 10 M/S-40M/S arba daugiau.Greitis turi įtakos kompiuterio veikimui,Todėl kitame kompiuteryje turi skirtingas greitis, Jei norite kopijuoti failus daugiau nei 4GB,Pls perdavimo usb diską, iš FAT32 į NTFS formatą,Ačiū.

Apie Logotipą :

1.Mažiausias Užsakymo Kiekis: Daugiau nei 50pcs 2.Prašome susisiekti su mumis ir siųsti savo logotipą nuotrauką,Mes bus veiksmingai vaizdą už jus. 3.Logotipo graviravimas arba šilko-print, Spalvotų logotipas yra prieinama,taip pat.

Savybės:

Prekės Pavadinimas:J-bokso Medžiagos:Metalas+Plastikas Saugyklos Talpa: 32GB/64GB/128GB Parama USB 3.0 versijos ir 1.1 Lengvai plug and play įdiegimas Sąsaja: USB 3.0; Aparatūros Reikalavimai: PC su USB jungtimi,Nešiojamojo kompiuterio, "MAC" Suderinamas su "Windows 98" / "Windows 7" / "Windows 8", "Windows " 10", "Windows XP", "Windows Vista", " Mac OS 9.X/Linux2.4 arba daugiau.Hi-Speed USB 3.0 prievadas, reikalingos didelės spartos perdavimas Stilingas, lengvas; nešiojamų,nauja koncepcija, modeliavimo,klasikinės mados,kompaktiškas, Greitas Dėl duomenų nuskaitymo greitis: 25M-100M/S(USB3.0) Duomenų rašymo greitis: 10M-40M/S(USB3.0) Sandėliavimo Gyvenime: Daugiau kaip 10 metų. Kietojo Saugojimo, Šoko įrodymą ir elektromagnetinio įrodymas.LED Indikatorius,Jokių išorinių galią reikalaujama 4.5 V ~ 5.5 V iš USB prievado Darbinė temperatūra: nuo -10 iki +55Deg.C Sandėliavimo Temperatūros: nuo -20 iki +55Deg.C Spalva: Violetinė Dydis:Apie 5.6x1.77x0.9cm/2.22x0.69x0.35inch Grynasis Svoris:8g Pakuotė: 5VNT/DAUG x Stačiakampis, USB 3.0 Flash Drive, Apie gebėjimus ekranas kompiuteris : 32 GB=apytiksliai 28.8 GB-30GB 64GB=apytiksliai 58GB-60GB 128GB=apytiksliai 119GB-122GB Ekranas talpa ir nominali talpa yra skirtingi, nes skaičiavimo metodai yra skirtingi.Gamintojo standartas: 1GB=1,000 MB.Operacija sistemos standartas: 1GB=1,024 MB.Patarimai: 1 neturite veikti failus iš USB flash tiesiogiai.Jis geriau pirma nukopijuokite failus į kompiuterį veikti, tada nukopijuokite atgal į USB "flash" po operacijos. 2 išplėsti USB flash asmens gyvenimo trukmę, būtų geriau, kad prijungti USB "flash" atmintinę žemyn po operacijos artimiausiu metu. 3 Prieš išimdami USB, prašome ištrinti simbolį apatiniame dešiniajame KOMPIUTERIO ekrano išvengti trūkstamų failų, patiekalas. 4.Prašome formatą USB dažnai, nes tai gali sugadinti USB flash. 5.Siekiant išvengti duomenų praradimo ar mechaninių pažeidimų, nereikia išjungti kompiuterį arba išjungę flash disko perdavimo metu.

Pardavimo sąlygos:

1. Mes dirbti labai sunku pateikti geriausių atstovavimas, stiliaus ir spalvos gaminį per mūsų nuotraukos ir aprašymai. 2. Kaip Pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė, skaityti ir suprasti spalva aprašymas, kaip kad yra, spalva elementas, kurį perka.Jei esate tikri, prašome el. pašto paaiškinimo. 3. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 4. Prašome pasirinkti jūsų produktą, atidžiai ir užduoti visus klausimus prieš siūlymą.Mes mylime klausimus, todėl klauskite iš karto!

Susisiekite su mumis:

1. Kai gausite prekę prašome patikrinti, ar ji ir įsitikinkite, kad jums gauti tiksliai tai, ką mokama.Kai jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą mums ir mes padarysime tą patį už jus. 2. Jei manote, kad jūs turite daiktą, kuris skiriasi nuo to, kas tau įsakyta, arba, jei ji atvyko pažeistas arba jei esate nepatenkintas prekės rašykite mums ir mes jums patinka dirbti su jums sprendžiant bet kokias problemas.Maloniai prašome susisiekti su mumis prieš bet kokių veiksmų.Nedvejokite ir susisiekite su mumis bet kuriuo metu dėl bet kokių klausimų per ebay pranešimą arba el. laišką, mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų.( IŠSKYRUS savaitgalius ir švenčių dienomis.) 3. Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas klientas ir malonią su mumis Pasiūlymą Su Pasitikėjimu! 4. Mūsų verslo laikas yra: 9 AM iki 6 PM Pekino Laiku.Nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus Švenčių dienomis) - Mes negalime atsakyti į visus laiškus per savaitgaliais ir švenčių dienomis.Visus laiškus, bus atsakyta tuo, kad ji buvo gautas kitą darbo dieną.

Žymos: antspaudas usb flash drive, lg usb flash drive, usb "flash" diską, donald trump pen, canon blykstė, ubon pen ratai, usb stick, mėlyna atmintukas sandisk, blykstė nikon, fpv.

Suderinamas Įrenginys Desktop/Car Studio/Laptop/Garsiakalbiai/Vaizdo Projektorius
3.0 "flash" diską logotipą asmeninį
Šifravimas No
Sertifikavimo FCC
spalva Daugiaspalvis
Produkto Tipas Normalus
Pakuotė No
Produkto Svoris 8G
Sąsajos Tipas USB 3.0
Modelio Numeris USB 3.0 Flash 128 gb
Stilius Stačiakampis
Patekimo į rinką laikas 2018 Metai
Medžiaga Plastikiniai
Suderinama Sistema "Windows 98" / "Windows 7" / "Windows 8", "Windows " 10", "Windows XP", "Windows Vista",
Kilmės KN(Kilmės)
Saugyklos Talpa 32GB 64GB 128GB
Prekės Pavadinimas J-bokso

Parašykite savo atsiliepimą!

5 X 64GB USB 3.0 Flash Diskai 32gb Flash Drive 3.0 Stačiakampio Nykščio Diskų, USB Drive 3.0 Didelio Greičio 128GB Pen Drives Įvairiaspalviais

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai