250-000 Pleišto Greitai Pakeisti Įrankį Rinkinys Įrankių Rinkinys Tekinimo Įrankis Peilio Turėtojas

Nauja

€46.42

Funkcijos: 1. Tikslumas -siekiama užtikrinti, pasikartojantys tikslumą. 2. Greitai ir lengvai įrengti tekinimo variklio stendo arba bokštas už įvairias operacijas.

3. Dydis Stud M10 ir Puikus dauguma mini mašinos, nors pakeitimai gali būti reikalingos kai kurios mašinos (rankovės arba naują centras lazdele už mažesnę skylę, gali būti būtina.)

4. Sumažinti diegimo laikas - akimirksniu pakeisti iš vienos operacijos į kitą. 5. Pilnai integruojamas su Aloris, Dorianas, II Etapas, Yuasa ir dauguma kitų komponentų gamintojas.

6. Visos darbo dalys yra tikslumas ir sukietėjęs. 7. Visiškai sandarus dėl techninės priežiūros darbų.

8. Pasukti: Į neprilygstamas standumo šio ramsčio priemonės ir laikikliai užtikrina sklandesnį tekinimo be kalenimas ar vibracijos.

9. Gręžimo rinkinys leidžia gręžti su galios jūsų vežimas, o ne fizinį darbą, ar tailstock.

10. Sunku cuniform Priemonė po dizainas, lengvai centre.

Papročiai: greitas įrankių keitimas turėtojas staklės, pjovimo įrankis bitų diapazonas iki 1/2 colių Šis laikiklis tinka dirbti su cuniform tipas 250-000.

Aprašymas:

DMC-250-000 mini-cuniform MIB tipo greitai pakeisti įrankį rašyti ir įrankių laikiklius, tinka medžio apdirbimo staklės, įrankiai.

Greitai pakeisti įrankį post yra pagrindinis aksesuaras staklių, tai sudaro įrankis, pašto ir daug visokių įrankių laikiklius, pagal tvarkymo reikalavimus, ruošinius, correspording įrankių laikiklius, parenkamas taip, kad finišo cilindro susiduria, baigti susiduria.pjovimas, gręžimas, praplėtimas, nuobodu, kaip ir kitokio tvarkymo.Jis supranta, kad kalno priemonė ne staklių, ji yra mainų priemonė, greitai, didelio tikslumo , tvirtos, stiprios ir kt.Ji yra patenkinama, priedai vietą aikštėje bokštelius.

Specifikacija:

Modelis : Įrankis paštu:DMC 250-000

Įrankių laikiklis: 250-000

Tipas : cuniform tipas

Medžiaga : Plienas

Spalva : Juoda

Straipsnis : 250-000 MIB cuniform tipo Greitai Keisti Įrankių Rinkiniai

Naudojimas : Tekinimo Įrankis

Naudojimas : CNC Staklių Priedai

Talpa priemonė :

250-000: 1/2 colių cuniform Tipo Įrankis Paštu

Pakuotė:

1 * Greitas pakeisti įrankio laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: ego tekinimo įrankiai, BT40, greitai pakeisti bokštelis įrankio laikiklis, tekinimo greitai, greitai chang įrankis paštu, tekinimo greitai pakeisti įrankį, tekinimo greitai pakeisti įrankį paštu, iso20 įrankio laikiklis, tekinimo staklių pjovimo įrankiai turėtojas, sukasi tekinimo įrankio laikiklis.

Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

250-000 Pleišto Greitai Pakeisti Įrankį Rinkinys Įrankių Rinkinys Tekinimo Įrankis Peilio Turėtojas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai