50Pcs Suaugusiųjų Vienkartinės Veido Kaukė Debesys Atspausdinta trijų sluoksnių Kvėpuojanti Moisuture-įrodymas, Lengvas Veido Padengti Dviračių Kaukė Naujas

Nauja

€5.38

Prašome būti maloniai prašome pažymėti, išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

50PCS Suaugusiųjų Vienkartinių neaustinių Spunlace apsauga nuo dulkių Ir Kvėpuojantis Spausdinimo Kaukė

aprašymas:

Trijų sluoksnių neaustinės vienkartiniai kaukė yra pagaminta iš trijų sluoksnių neaustinės medžiagos, kuri yra saugus ir sveikas naudoti.Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kad tai praktiškas ir stilingas.Speciali trijų sluoksnių neaustinės medžiagos, dizainas suteikia apsaugą nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų ir žiedadulkių.Elastinga lankelis, lengva nešioti ir ne spaudimas ant ausies.Nagų salone ar bet kurioje kitoje vietoje, kad gali prireikti apsaugos.

ypatybė:

1. Pagamintas iš aplinkai medžiagų, drėgmei atsparus, ne-dirgina, minkštas ir patogus.

2. Pralaidžios orui medžiagos ir mielas modelius, kad tai praktiška ir madinga.

3. Specialus trijų sluoksnių neaustinės medžiagos, dizainas suteikia apsaugą nuo dulkių, automobilių išmetamųjų dujų ir žiedadulkių.

4. Puikus dizainas, kai jums dėvėti, ji gali puikiai atitiktų jūsų veido.Elastinga auskarai yra lengva nešioti ir nesukelia spaudimo apie ausis.

5. Nagų salone ar bet kurioje kitoje vietoje, kad gali tekti apsauga

Pakuotė:

50 x kaukės

Žymos: suaugusiųjų triple vienkartiniai kaukė, mėlyna triple vienkartiniai kaukė, kaukė trigubo vienkartiniai paltą moteris, kaukė vienkartinių neaustinių 3 sluoksnių vienkartinius kaukė, daugkartinio naudojimo kaukė trigubo sluoksnio, vienkartinių medicinos kaukė 3 sluoksnis, kaukės triple vienkartiniai, vienkartiniai mados juoda kauke, kaukės vaikams trigubas sluoksnis, triple vienkartinės chirurginės kaukės.

9 tipą Veido Padengti
Tipo 14 veido kaukė vaikams
Medžiaga Kita
13 modelis vienkartiniai veido kaukė 100vnt
Tipas 11 Dviračių Kaukė
3 tipas vienkartiniai veido kaukė vaikui
Tipas 5 Dviračių Sporto Įranga
Tipo 10 nagų kaukė
16 tipo vienkartinės veido kaukės vaikams
Tipas 2 Vienkartiniai Veido Kaukė
7 tipas vienkartiniai veido kaukė 50pcs
Tipas 8 Vienkartiniai Veido Kaukė Suaugusiems
Kilmės KN(Kilmės)
6 tipas Burna, Apimti
Tipas 12 lauko dviračių kaukė
Tipas 1 Veido Kaukė
Tipas 4 Veido Kaukė
Įveskite 15 Veido kaukė vaikams mergaitėms

Parašykite savo atsiliepimą!

50Pcs Suaugusiųjų Vienkartinės Veido Kaukė Debesys Atspausdinta trijų sluoksnių Kvėpuojanti Moisuture-įrodymas, Lengvas Veido Padengti Dviračių Kaukė Naujas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai