Originalus Japonijos GOOT GS-108N Desoldering Siurblio Antgalio Pakeitimas Patarimas Įrankiai Dalis GS-108 Desoldering Gyvis

Nauja

€7.48

Rusijos pirkėjai, prašome pateikti savo vardą ir pavardę!Pilnas pavadinimas yra jūsų vardas + tėvo vardas + pavardė.

Kilmės Šalis: Japonija

GOOT produktai yra ne tik populiarus Japonijoje, taip pat yra daugiau kaip 60 veiksnių Azijoje, Europoje, Afrikoje, Okeanijoje ir Amerikoje.GOOT turi pažangias gamybos technologijas, produktų kokybės, kompetencijos, patvarus, yra kitų pigių produktų gali nesutapti.

Šis produktas yra keičiamos, kad atitiktų GOOT GS-108 desoldering siurblys.Visos nuotraukos yra realios nuotraukos: Pastaba apie pristatymą:

Laivybos laikas daugelio šalių normalus yra 7 - 39 darbo dienomis (Rusija 10 - 60 darbo dienų, Brazilija 25-80 darbo dienų ), išskyrus švenčių dienomis.

Tačiau kuris laivybos modelio galite pasirinkti, Prašome pasitiki mumis.Mes pasirinkti geriausią laivybos modelis ir siųsti prekę per 2 darbo dienas (išskyrus švenčių ir poilsio dienas), po patvirtino, jūsų mokėjimą.Jūs gaunate paketą, laiku.

Jums turėtų būti atsakingas mokėti muitus, muitinės ir aišku, muitinės jei yra tarifus.

PASTABA:

BET KOKIĄ ŽALĄ, MONTAVIMO METU NĖRA MŪSŲ PAREIGA IR YRA, KURIEMS GARANTIJA NETAIKOMA.PRAŠOME PATIKRINTI SUDERINAMUMĄ PRIEŠ PERKANT.

Atsiliepimai: Mes padarysime viską, kad palikti jums greitai teigiamų atsiliepimų parodyti dėkingi už jūsų pirkti.Jei dėl kokios nors priežasties yra klausimų, su mūsų produktu ar mūsų paslaugas, prašome pasistengti susisiekti su mumis, kad galėtume išspręsti šį klausimą jums.Grįžtamasis ryšys yra svarbiausias turto www.levandu-kalnelis.lt pardavėjui, ir mes siekiame, kad puikiai atsiliepimus kiekvienas klientas.Taigi, jei kažkas yra ne pagal savo skonį, prašome suteikti mums galimybę padaryti viską teisingai.

Žymos: antgalis dažų purkštuvas, sfc, japonų, desoldering siurblys elektrinis, 12mm ws2811, siurblys patarimas, barelį px 201, goot lydmetalis, obliumi elektriniu obliumi, japonija marškinėliai.

Naudojimas Komercinės Gamyba
Modelio Numeris GS-100N
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tipas Rankinių Įrankių Dalys

Parašykite savo atsiliepimą!

Originalus Japonijos GOOT GS-108N Desoldering Siurblio Antgalio Pakeitimas Patarimas Įrankiai Dalis GS-108 Desoldering Gyvis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai