Sukiojamomis usb flash drive, memory stick pendrive 8GB 16GB 32GB 64GB udisk USB pen drive atminties kortelė (Per 10vnt nemokamai LOGOTIPĄ)

Nauja

€3.15

Daugiau produkto,kviečiame pasirinkti!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Renginiai:

-100% Originalus USB "Flash" Atmintinę;Gali praeiti H2testw testą.

-128MB≈110MB;4 GB≈3.8 GB;8 GB≈7.5 GB;16 GB≈14.5 GB;32GB≈28.5 GB;64GB≈58.5 GB

-Rašymo Greitis:3-6MByte/s; Skaityti greitis:10-15MByte/s,Skirtingus gebėjimus turi skirtingu greičiu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apmokėjimas:

1, viso mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas.

Pristatymas:

1,Laivybos adresas: We will ship pagal numatytąjį adresą, kuris jums suteiks ir įsitikinkite adresas yra teisingas.Prašome dėmesį, ten bus papildomas siuntimo išlaidas, jei adresas yra nuotolinio vienas.Visas prekes, įskaitant nemokamas pristatymas, nėra nuotolinio pristatymo išlaidų.

2,Sąskaitos: Prašome patvirtinkite, išsami informacija apie pristatymo sąskaitą faktūrą, kaip ir kiek kaina turėtume rašyti pristatymo sąskaitoje , kiek transportavimo mokestis, turėtume rašyti sąskaitą faktūrą, kaip descripe prekes ir kt.

3,Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.Jeigu yra išimčių, mes jus įdėjo palikti pranešimą.

4,Siuntėjas: "Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo Kinija Paštu, Oro Paštu/HK Post Oro Paštas/Singapūro Oro paketinių, elementai gali būti tikrinama ir stebima internete.Pristatymas paprastai trunka nuo 15 iki 26 dienų.Prekių nėra nemokamas pristatymas arba, jei yra bet koks kitas reikalavimas dėl siuntimo, kreipkitės į paslaugų kito pasirinkimo tik kaip DHL, UPS, Fedex ir pan.ir papildomos išlaidos turėtų būti pirkėjo pusėje.

5,Kai gaunate prekes, patikrinkite, ar pakuotė yra pažeista ir prekės yra GERAI.Jei ten yra sugadintas sukelia siunta, prašome imtis foto ir paprašykite, kad kurjeris pasirašyti.Mes padėsime prašyti kompensacijos už jus.

6,Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Patarimai:

1 Nereikia valdyti failus į USB "flash" tiesiogiai.Jis geriau pirma nukopijuokite failus į kompiuterį veikti, tada nukopijuokite atgal į USB "flash" po operacijos.

2 išplėsti USB flash asmens gyvenimo trukmę, būtų geriau, kad prijungti USB "flash" atmintinę žemyn po operacijos artimiausiu metu.

3 Prieš išimdami USB, prašome ištrinti simbolį apatiniame dešiniajame KOMPIUTERIO ekrano išvengti trūkstamų failų, patiekalas.

4 nerašykite formatą USB dažnai, nes tai gali sugadinti USB flash.

Garantija:

1, Visi jos elementai turi 1 metų garantiją.

2, Jei prekė yra nekokybiška naudoti techninės priežasties,jums gali išsiųsti atgal į mums Naują.Klientai yra atsakingi už 2-way laivybos mokesčius už grąžinamas prekes.Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.

3, Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

4, Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas, arba nėra įprastomis conidtions dėl piktnaudžiavimo ar netinkamo montavimo.

5,grąžinamoji išmoka priimtas po 30 Dienų nuo gavimo.

6,Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.

Atsiliepimai:

Mes esame sąžiningas pardavėjas, dėl www.levandu-kalnelis.lt.Visi mūsų daiktai atkeliauja iš Kinijos su aukštos kokybės.Atsiliepimai mums yra labai svarbi, prašome neskubėti palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Mes garantuos, kad padaryti tą patį už jus.Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš duodamas ne teigiamų atsiliepimų.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

Susisiekite su mumis:

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis el. paštu arba trademanager, mes pasistengsime atsakyti per 24 darbo valandas.

Žymos: flash diskas, ms atminties kortelę, gelio rašiklis logotipas, išskirtinis rašiklis logotipas, ano atminties kortelę, Custom, logotipas, udisk usb, 100 usb, udisk.

Medžiaga Metalo ir W
spalva SIDABRINĖ
Pritaikyti daugiau nei 10vnt nemokamai logotipą
Produktų Statusas Sandėlyje
Sąsajos Tipas USB 2.0
Stilius Stick
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Šifravimas No
Pakuotė Taip
Produkto Svoris 15g
Produkto Tipas Normalus
Modelio Numeris U501
Patekimo į rinką laikas Gruodis 2016

Parašykite savo atsiliepimą!

Sukiojamomis usb flash drive, memory stick pendrive 8GB 16GB 32GB 64GB udisk USB pen drive atminties kortelė (Per 10vnt nemokamai LOGOTIPĄ)

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai