500pcs 12*21cm Zip-Lock Su Pakabinti Anga Uždaroma Pakuotės, Dėklas atsparus Vandeniui Užtrauktuką Mobiliojo Telefono Korpuso Plastikinis korpusas atveju Krepšiai

Nauja

€39.01

500pcs 12*21cm Juodas Permatomas M obile Telefono dėklas Plastikinis Užtrauktukas Maišelis su Pakabinti Skylę Daugkartinio naudojimo Zip-Lock mobiliųjų telefonų Korpuso Atveju, Pakavimo maišeliai

Taikymo sritis: atsparus Vandeniui, dulkėms, drėgmei atsparus,re-sandari, gali būti naudojamas vėl ir vėl.Puikus papuošalai priėmimo, amatų, kostiumų dizaino, Elektronikos gaminiai ir jų priedai ir kt Medžiaga: Aukštos kokybės skaidrus PP(Propileno Polimerų) Savybės: netoksiškas, beskonis, maisto kokybės pakavimo maišeliai.Geras sandarinimas, ne taip lengva nutraukti.Į ziplock krepšys yra lengva uždaryti ir perdirbimo Spalva:Šviesus blizgus+juoda; ryškus ir blizgus/priekinė skaidri ir atgal juoda Matinė matinio+juoda; matinis matinis/priekinė skaidri ir atgal juoda Storis:Dvigubo sluoksnio 12 laidai (1 vielos =0.01 mm) Stilius:Krašto paspaudus ant trijų pusių, apie 0.5 cm nuo krašto paspaudus, apie 2,5 cm dalis virš kaulų juostelėmis.Dydis:bendras dydis:12*21cm vidinis dydis :11*18cm Šviesus blizgus+juoda Matinė matinio+black Apie Siuntos:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siunta per numatomą laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6.Prašome don ' t open ginčų, be jokių ryšių , tai nesąžiningas pardavėjas .mes padėsime jums išspręsti problemas .

Grįžti& Grąžinti:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti pagal pirkėjo.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime JŪSŲ VISĄ IŠMOKĄ gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.levandu-kalnelis.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4.Prašome ne palikti neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių , kitaip , mes negali parodyti jums grąžinti arba grąžinti .

Žymos: 157fmi atsarginės dalys, 155mm krašto garsiakalbis, 15cms plytelių lipdukas, 15cm susirinko apdaila, 155mm shell korpusas, 15 cm, vežimėlio ratų, 150w automobilių žibintų, 150w led lemputės auto, 15381 anglies šepetėlių.

spalva šviesus blizgus+juoda;Matinis matinio+juoda
Taikomas Vietos Gyvenamasis Kambarys
modelis Butas Tipas
Talpa 195ml
Modelio Numeris 12*21cm
produkto struktūra užtrauktukas juostelės
Forma Pagalvių Suspaudimo Tipas
Formos Aikštė
Funkcija Lankstymo
Storis 12 viela
Plastiko Tipas PP
Tipas Laikymo Krepšiai
Medžiaga Plastikiniai
Naudoti Įvairenybės
Klasifikacija Nustatyti
Produkto Savybės Permatomas
Produktas Plastikinės Pakuotės Maišelis
Specifikacija 12*21cm

Parašykite savo atsiliepimą!

500pcs 12*21cm Zip-Lock Su Pakabinti Anga Uždaroma Pakuotės, Dėklas atsparus Vandeniui Užtrauktuką Mobiliojo Telefono Korpuso Plastikinis korpusas atveju Krepšiai

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai