Rožinis Vakaras Sankabos Krepšiai Moterų Sankabos Lady Vestuvių Rankinėje Cirkonio Rankinės Famale pečių maišą FTB151

Nauja

€12.71

Rekomenduojami straipsniai

Gauti Adresas

Parašykite savo vardą, pavardę ir namo numeris į jūsų laivybos adresą, kai jums padaryti užsakymą, nes kai kurios šalys, pavyzdžiui, Rusija, turi naują taisyklę dabar, post office nebus išsiuntimo sklypų jums, jei jums nereikia rašyti vardą ir pavardę.mes negalime prisiimti atsakomybę, jei paketas nebuvo pristatytas, nes spręsti problemas.

Pranešimas

1. Apie subtilus defektai: Nes mūsų maišeliai yra rankų darbo, subtilus defektų ne kokybės problema.

2. Apie spalvų skirtumas: ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumo, nes flash kamera, aplinkos šviesos, ekrano nustatymų ir kitų veiksnių.Taigi, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo nuotraukos, dėkojame už jūsų supratimą.

3. Apie kvapą: kai kurie krepšiai gali būti šiek tiek kvapas, nes kai kurie nauji-krepšiai " kvapas ne nupūsti pakankamai laiko prieš siunčiant.Jūs galite išspręsti šią pateikiant jį į atvirą erdvę nupūsti kvapas, dėl kurio laiko.

Apmokėjimas:

1. mes naudojame Alipay čia, visas pasaulis mokėjimo priemonės yra priimtini, sąlyginio DEPONAVIMO sistemą, pavyzdžiui, Vizos, Western Union, Money Booker, Kredito Kortelės, Qiwi Piniginė ir Banko pavedimu ir kt.

2. prašome baigti mokėjimo per 3 dienas po užsakymo ir jei turite kokių nors problemų dėl apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.

Pristatymas :

1. Paketas bus išsiųstas į 3~5 dienas, jei užsakymo neturi mokėjimo/adresas/klientai/atostogų problemos.

2. Mes paprastai teikia nemokamas pristatymas Kinija paštu arba Epacket, tuo tarpu jūs galite pasirinkti kai kurių kitų laivybos metodus galima su nuolaida.

3. Visos laivybos metodai sekimo numerį, ir jūs galite stebėti savo paketą internete.

[ * Prašome susisiekti su mumis, jei turite ne gauti 40-60 dienų, mes užklausą laivybos kompanija patikrinti ir spręsti problemas kaip galima greičiau.]

Pristatymo Laikas

Žemiau bendra informacija tik nuoroda, tarptautinės laivybos gal įtakos turi daugelis veiksnių.kai kurie netikėtai gali sulėtinti laivybos, ačiū už jūsų supratimą.

1.DHL paprastai trunka 7-10 darbo dienų(neįskaitant atostogų ir savaitgalio)

2.EMS dažniausiai trunka 7-15 darbo dienų(neįskaitant atostogų ir savaitgalio)

3.Epacket paprastai trunka 10-30 darbo dienų(neįskaitant atostogų ir savaitgalio)

4.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu(neįskaitant atostogų ir savaitgalio)

1) paprastai 10-15 darbo dienų iki Azijos

2) paprastai 15-30 darbo dienų Vakarus Euro, Okeanija ir Vidurio-Rytų

3) paprastai 30-45 darbo dienas Pietų Amerikoje ir Afrikoje

Apie Mokesčių

Jūs esate nukentėjęs nuo importuojamų mokesčiai, muito mokesčius, kurie galbūt nustatyti savo vietos office užsakymą.Mes negalime jums pranešti, kad dėl mokesčio, nes ji yra iš įvairių šalių ir elementai.

Grąžinamosios išmokos ir Grįžti

1.Jei yra kokių nors problemų su užsakymu,prašome susisiekti su mūsų Klientų Aptarnavimo pirmas.Mes stengiamės jums padėti.

2.Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės,kitaip mes atsisako grąžinti pinigus.

3.Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.

Didmeninė

Jei jūs krepšiai didmeninės prekybos verslą, mes suteikiame jums mažesnėmis kainomis pagal jūsų kiekį.Be to, jūs galite publikuoti savo produktų nuotraukas ir mes galime suteikti neutralų rinkinį (be mūsų informacija) jei siųsti tiesiai jūsų klientams.

Atsiliepimai

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir penkių žvaigždučių jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas, kaip skatinimas mums.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: vuch rankinės, rankinės perpardavimo, stendas rankinės, bohe rankinės, obag rankinės, rankų darbas rankinės, finansų rankinės, ys rankinės, rankinės balsa, omen rankinės.

Stilius Lady
Proga Šalis
Kietumas SUNKIAI
Modelio Numeris FTB151
Rankenų/Dirželiai Vieną
Rankinės Tipas Vakare Krepšiai
Formos Minaudiere
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Rankinės
Prekės Pavadinimas FENGTING
Išorinis Kietas Krepšys
Apdaila Deimantai
Pagrindinė Medžiaga Velvet
Pamušalas NĖRA
Uždaryti Tipas Hasp
Lytis MOTERIS

Parašykite savo atsiliepimą!

Rožinis Vakaras Sankabos Krepšiai Moterų Sankabos Lady Vestuvių Rankinėje Cirkonio Rankinės Famale pečių maišą FTB151

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai