Merry-Go-Round Medinė muzikinė Dėžutė Žaislas, Vaikas, vaikų Žaidimo Namų Dekoro Karuselė arklių Music Box Kalėdų, Vestuvių, Gimtadienio Dovana Karšto

Nauja

€2.93

Savybės:

1. Graži išvaizda: mrry-go-round yra pagrįstas medinis arklys, papuoštas bazės, ir medinis arklys.Ryškių spalvų atneš šviežumo ir nekaltumo.

2. Karuselė Valsas.Trojos arklys yra waltzed su muzika melody.By likvidavimo apačioje mechanizmas-laikrodžio rodyklės kryptimi.Melodija lydi arklio pasukti maždaug.

3. Puiki dovana visiems sezonams.Kadangi mūsų istorijos yra integruota su muzika, linksmos istorijos yra klasikinis pasakojimas.Ji labai tinka Kalėdų, Valentino Diena, vestuvės ir bet atostogų, ir taip pat labai tinka kaip gimtadienio dovana artimiesiems švęsti.

4. Mielas apdaila: Gražus apdaila: puikus karuselė, muzikos langelį, bus pridėti nuostabų embellishment jūsų namuose, biure, kavinėje, bendrabutis, klasės, gyvenamasis kambarys, miegamasis, šalis, mergaitė kambario, buto ar kitos patalpos apdaila.

5. Įvairių stilių pasirinkti: Šis produktas turi skirtingų spalvų pasirinkti, ir skirtingų spalvų pareikšti skirtingų vaizdo efektų.

Aprašymas:

Šis music box kartu su pasakos elementais yra geros apdailos ir gera dovana vaikams.

Techniniai duomenys:

Stilius: Europos

Amatų: Dažytos

Medžiaga: plastikas

Pakuotė:

1*music box

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

27119

Žymos: lauke muzikos mediniai, Dovanų, arklys, gimtadienio safari, steampunk clockwork, amatų medienos, lauke karuselė, žalvario dėžės dekoratyvinis saugojimas, žada neverland, motoroleris honda dio.

Tipas Laikrodžio Tipas
Medžiaga Mediena
Tonas Skaičius 50 Tonų
Groti Power Ranka Cranked
Funkcija Pasukami
Muzika Pilis Danguje
Kilmės KN(Kilmės)

Parašykite savo atsiliepimą!

Merry-Go-Round Medinė muzikinė Dėžutė Žaislas, Vaikas, vaikų Žaidimo Namų Dekoro Karuselė arklių Music Box Kalėdų, Vestuvių, Gimtadienio Dovana Karšto

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai