LOVAIN 10vnt/Daug Juoda-Balta Motorola Moto Z Žaisti Droid Priekinis Stiklas 5.5" Touch Screen LCD Išorinis Skydas Objektyvo Pakeitimo Dalis

Nauja

€10.81

Produkto specifikacija :

Kokybė: Aukščiausios AAA, 100% bandymai ir patikra prieš siunčiant.

Garantija: 6 mėn.

Tinka: Dėl Moto Z Žaisti telefonas.Dėmesio: 1. Prašome išbandyti produktą PRIEŠ diegiant produktą į savo telefoną.Jokių problemų su produkto, prašome nukrito laisvai susisiekti su mumis. 2. Mes nesame atsakingi už problemų, įdiegus vaistą, Kai kurie pirkėjai yra ne kvalifikacijos įdiegti dalys ir visada pertraukos dalys montuojant. 3. Taigi, mes rekomenduojame, ne technicial asmuo įdiegti dalys, į telefoną.

Skelbimas:

1. Prašome, Prašome, Prašome susisiekti ir pasikalbėti su mumis iš anksto, jei turite kokių nors problemų, susijusių su produkto, mes padarysime viską, kad išspręsti problemą su jumis.

2. Mes neturime sveiki atvykę asmenys, kurie atidaryti ginčo tiesiogiai nepasitarę su mumis.

3. Mums labai malonu, kad jūs, laivybos mūsų sotre.Mes padarysime viską, kad prodive aukštos kokybės produktas ir geras aptarnavimas po pardavimo.Mėgautis savo pirkinių čia.

Žymos: polka dot swarovski, polka dot sienos berniukas, polla dot popierinis maišelis, polka dott jumpsuit, polka dot maxi suknelė, polka dot maišelį batai, polka dot butai kailiniai, polka dot raudona stilius, polka dot kamuolys baseinas.

Tipas Jutiklinis Ekranas
Modelio Numeris dėl moto z žaisti
Ekranas ≥5"
Suderinamos Prekės "motorola"
Prekės Pavadinimas LOVAIN

Parašykite savo atsiliepimą!

LOVAIN 10vnt/Daug Juoda-Balta Motorola Moto Z Žaisti Droid Priekinis Stiklas 5.5" Touch Screen LCD Išorinis Skydas Objektyvo Pakeitimo Dalis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai