Valeton NAUJAS Dapper BASS Įvairių Efektų Pedalas Juostelės 6 in 1 Multi Effect Bass Tuner,Choras,Octaver,Purvinas Q & Padidinti Comp,Imtuvo SISTEMŲ-2

Nauja

€93.34

Valeton Dapper BASS Įvairių Efektų Pedalas Juostelės 6 in 1 Multi Effect Bass Tuner,Choras,Octaver,Purvinas Q & Padidinti Comp,Imtuvo SISTEMŲ-2

Aprašymas Puikus Multi-effect juostos, skirtos tik Bass Žaidėjų.Funkcija, supakuotas - mažų pėdsaką! 6-in-1 Multi Elektriniu Bosu poveikis: Imtuvas, Choras, Octaver, Purvinas Q & Padidinti comp, Tuner, kietos aliuminio važiuoklės, lizdo, įvestis ir išvestis, fx loop, subalansuotas DI-produkcijos, per lygiagrečiai produkcija.Greitai aptikimo, tylus paieška & didelis ryškus LED ekranas Ateina su savo Maitinimo ir pasiruošę eiti.

Savybės : Dapper Bass yra all-in-one šaltiniu dėl boso žaidėjų.Šios juostelės yra viskas, ko jums reikia, plius kai įkvėpimo.

Imtuvas: Pirmoji eilutė yra didelės, ryškus, greitas ir tikslus imtuvas, todėl jūs galite žaisti užtikrintai dera.

Padidinti Comp: PADIDINTI COMP yra stiprintuvas ir kompresoriaus combo.Rinkinys-su-pamiršti rankenėlėmis, kad ji tiesiog baisus.

Purvinas Q: PURVINAS Q modulis voką filtras su kai kurių įdomių triukų.Įgnybti rankenos borto, kol rasite balso toną, kuris tinka jūsų žaidimo stilius.

Bass amp: Tai BASS AMP modulis suteiks jūsų bosas gyvenimą reikia kiekvienam muzikos žanrui.EQ yra aukso su valo ir greitai reaguoja net gauti iki.

Oktava: Naudoti visus-analoginis monofoniniai OKTAVOS modulis jautienos iki jūsų žemas pabaigos, sukurti synthy veda, ar padaryti viską, avarijos nuo sienos.Atskirų lygų ir sausas kontrolės užtikrinti maksimalaus įkvėpimo.

Choras: Pasinerti į sodrus CHORAS modulis, imtis savo garsą drąsų naują pasaulį.Ne kantrybės erzina parametrus - vieną gylis rankenėlė leis jums nuspręsti, kaip giliai į analoginį choras matmenys jūs norite eiti.Ir Dapper Bass yra plečiama už viską, kas jums gali reikia per

FX Loop: pajungti kitus savo poveikis - kaip daugelis, kaip jūs norite!- ir padaryti Dapper Bass pagrindinę jūsų įlaidai.

PER ir XLR out: Naudokite PER išėjimo lizdas paleisti per kai kurias lygiagrečiai poveikis (rack procesorių, sąsajos, kt.) ar padaryti ką nors naujo-amping.XLR OUT kanalai subalansuoto signalo garso sąsajos arba maišytuvai.

Paketų Sąrašo: 1 x Pedalo Juosta 1 x 9V DC Maitinimo Adapteris 1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: kentauras pedalas, gtmedia, pedalas valeton, choras pedalas, gitara looper pedalas, pjezo bass pedalas, gitaros pedalas, bass tuner, eq gitaros pedalas, electr gitara.

Tipas Poveikis
Prekės Pavadinimas SONICAKE
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SISTEMŲ-2

Parašykite savo atsiliepimą!

Valeton NAUJAS Dapper BASS Įvairių Efektų Pedalas Juostelės 6 in 1 Multi Effect Bass Tuner,Choras,Octaver,Purvinas Q & Padidinti Comp,Imtuvo SISTEMŲ-2

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai