2016 aukštos kokybės pigūs moterų Indijos genčių pilvo šokio veidą šydu, pardavimo, įvairių spalvų 9 spalvos KARŠTO didmeninės

Nauja

€3.74

55212 Naują Atvykimo

2016 nauja siunta seksualus pilvo šokio kostiumas baltas šydas 2 Lv grandinės Dancewear 31 spalvų KARŠTO didmeninė Produkto Aprašymas Produkto Nustatyti

Hello my dear friend.Mes esame pilvo šokio kostiumų tiekėjas.Mes galime jums pasiūlyti gražus kostiumas su unexpensive kainą.Mes turėjome padaryti šioje srityje daugelį metų ir savo daug geros reputacijos iš viso pasaulio, Kovoti su mumis, galite laimėti smagu, o gauti daug pelno!Taip pat mes galime atnešti laimę į savo klientų, kuris atneš jums daug ekonominės naudos!Jūs niekada pamatyti tokį produktą, ekonominių, bet su investicijų vertę!Produkto Išsamiai

Dydis vienas dydis Spalva Kaip nuotraukoje Svoris 0,1 kg Procesas Rankų, gerai pasiuvo Pritaikyti Pagal jūsų reikalavimas Pakavimo Opp maišelį, Pristatymo Kinijoje Po Amžiaus Suaugusiųjų Garantinis Laikotarpis 30 dienų Pristatymas data 3-5 dienas, Yra 1 vnt.vualiai Produkto Nuotraukas Gražaus veido šydas su aukso karoliukai ir blizgučiai apdailos Tiktų įvairių stilių šokių, paslaptingas ir pagunda 9 Spalvos: Geltona, Juoda, Raudona, Rožinė, Tamsiai Mėlyna, Šviesiai Mėlyna, Tamsiai Violetinė, Rožinė Medžiaga: Terylene + karoliukai + blizgučiai Dydis: tinka dauguma DUK

Q1 Pagrindiniai produktai

Mūsų kompanijos produktai yra pilvo šokio kostiumų pilvo šokis hip-skara pilvo šokio ziajać,pilvo šokių sijonas,pilvo šokio viršuje liemenėlė,pilvo šokių bateliai pilvo šokio Isis sparnas,pilvo šokio šydas,pilvo šokio aksesuaras ir lotynų šokių suknelė.

Q2 Medžiagos prekes

Pagrindinės medžiagos, prekės buvo šifono pienas, šilkas,poliesteris,šilko ir medvilnės.visos medžiagos atitinka pramonės standartus.

Q3 Individualų Paslaugos

Visi produktai gali būti pritaikyti pagal kliento reikalavimus, įskaitant dydį, spalvą, medžiagas ir t.t.Mes stengiamės, kad atitiktų jūsų reikalavimus.

Q4 Sugrįžti ir grąžinimo politika

Mes priimame grąžinant prekes, jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės nėra, ko norite ir kaip.Bet grįžtant galiojimo laikotarpiu yra per 7days (sandėlyje) ir išlaikyti prekės ženklo naujas, nepanaudoti, unwashed, jokio kvapo.Grįžti krovinių turėtų būti apie kliento sąskaitą.Už sandelyje nutartis ar naujas, pagamintas užsakymą, mes nepriimame grįžti.Prašome suprasti.

Audi Q5 Padaryti kad

Prašome pasiimti savo įdomių dalykų, įdėti juos į krepšelį arba susisiekite su mumis, patvirtinti, kainą ir spalvą, tada mes bus parengti elementą ir gabenti prekes, kaip įmanoma greičiau.Mes siūlome didelį nuolaida urmu užsakymą arba senas svečiai.

K6 Pristatymo laikas

Mes išsiųsti prekes per 2 dienas į atsargų ir 5-15 dienų iš atsargų ir pritaikyti elementai.

Q7 Laivybos laikas

Mes naudojame siųsti prekes iš Kinijos Paštu, tačiau mes taip pat galėtų gabenti prekes express, tokių kaip DHL, Federalinės, AVS ir kitų, kurie yra naudojami skubus transportavimas, mes siūlome mūsų klientams organizuoti pristatymas per China Post, jei ji yra ne per daug skubu, ji gali jums sutaupyti daug pinigų, ar jūs turite pasirinkti express skubiai elementus.Jis bus jums 20-60 dienų China post " ir 5-7 dienas DHL į savo vietos, prašome maloniai susisiekite su mumis, kai jūs turite jokių problemų pristatymas.

Q8 Privalumai mus

1. Mūsų projektavimo departamente bus baigtas 6-10 naujas dizainas kiekvieną mėnesį.

2. Labai prekių audinio ir geriausios kokybės.

3. Mes naudojame sidabro/aukso embroideries,kristalų,diamante,karoliukai ir perlai.

4. Audinys: Galima padaryti 100D šifono, aksomo, spandex, supjaustyti aksomo.

5. Pagrindinės spalvos: balta, juoda, raudona, rožė, rožinė, šviesiai rožinė, šviesiai mėlyna, royal mėlyna, violetinė, geltona, žalia.

6. Įpakavimas: vienas gabalas individualiai poli maišelį ir kelis gabalus dėžutėje.

7. Sveiki, skirta gauti OEM paslaugos. 8. Visas pilvo šokių kostiumas,hip-skara,sijonas,pilvo šokio viršuje,pilvo šokio liemenėlės,kelnės,pilvo šokio nustatyti,šydas, ir pilvo šokių reikmenys.

Susisiekite su MUMIS

Žymos: sari, pilvo juosta, ausies genčių, akatsuki dangtis, bolivudas kostiumas moterims, pilvo šokio šifono veido šydas, pilvo šokio kostiumas profesinės balta, genčių kostiumų drabužiai, pilvo šokio praktika dėvėti, pilvo šokio šilko šydas.

Amžius Suaugusiųjų
Pristatymas kinija paštu
spalva Pilvo Šokiai
Modelio Numeris ADBL0603
Pakavimas Opp krepšys
Medžiaga Spandex
Prekės Pavadinimas YI NA WU SHENG
Dydis Free size
kilmės vieta Kinija
Šokių Tipas Pilvo Šokiai
Svoris 0.1 kg
Laivybos data 3-5 dienos
Lytis MOTERIS

Parašykite savo atsiliepimą!

2016 aukštos kokybės pigūs moterų Indijos genčių pilvo šokio veidą šydu, pardavimo, įvairių spalvų 9 spalvos KARŠTO didmeninės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai