Individualų Dizaino Nuotrauką, Logotipą Antklode Padengti Rinkinys Berniukams, Mergaitėms, Suaugusiems Dovana r Custom Made "PASIDARYK pats" Patalynės Komplektas Queen ' King Size 3D Antklodė padengti

Nauja

€24.95

Individualų Dizaino Nuotrauką, Logotipą Antklode Padengti Berniukams, Mergaitėms, Suaugusiems Dovana r Custom Made "PASIDARYK pats" Patalynės Komplektas Queen ' King Size 3D Antklodė padengti

Prekės Pavadinimas: Patalynės Komplektas(Ne Paklode)

Pakavimo Sąrašas: Nuoroda Dydį Aprašymas

Medžiaga: Poliesteris

Sezonas: Pavasaris, Vasara, Ruduo, Žiema

Procesas : šlifavimas

Ypatybė:

1. Mados modelis, puikus dizainas prideda Paslaptingas ir malonus jausmas, kad jūsų miegamojo.

2. Yra sluoksnis trumpas pūkas ant paviršiaus audinio, kuris gali padidinti odos draugiškas jausmas, ir sujungti su guodėjas patogiai.

3 .Patalynės komplektas produktas yra vienpusis spausdinimas , iš kitos pusės, Patalynės rinkinys yra baltos spalvos, pagal numatytuosius nustatymus.Jūs galite susisiekti su manimi pažymėti būti juoda.

Maloniai Priminimas

Skelbimas:

Rekomenduojama, kad nuotrauka jums pateikti, yra bent 1000 taškų ir nuotraukos geba yra ne mažiau kaip 1M.Aukštesnės kokybės vaizdą su sąlyga, aiškiau tikrasis produktas bus.

1.Šio gaminio sudėtyje nėra plokščias lapas.(Buto lapas gali būti perkamos, kad atitiktų jūsų antklode padengti rinkinys)

2.Šalikas nėra įtraukti į mūsų antklode padengti nustatyti.(Antklode padengti galite apsaugoti savo antklode/šalikas nuo dulkių ir papuošti savo miegamąjį laisvai, kaip jūs galite pasirinkti stilių ar modeliu ant savo antklode padengti nustatyti.Pakelti savo stilių ir pertvarkyti miegamojo į unikalų stilių pridedant mielas triušis,kiaulė,ir karvės antklode padengti nustatyti į krepšelį šiandien.)

3.Dėl rankos supjaustyti ir ranka kontroliuojamos siuvimo , dydis su didesnėmis ar mažesnėmis 1-2cm yra leidžiama .

4.Yra nedidelis skirtumas tarp nuotraukos ir realus daiktas, kurį sukelia šviesos ryškumą.

5.Skalbimo mašinų vidutinio karšto /iki 104°f /40°c/, normalus ciklas.Nenaudokite baliklio.Būgniniai sausas, vidutinis, normalus ciklas.Geležies terpėje.Nėra sausas valymas.

Pristatymas

Prekės iš Kinijos, individualų produktų ,reikia tvarkyti pristatymo laiko trunka apie 7-15 dienų.Bet ten bus nedelsiant metu klesti laiko logistiką.Bet prašome nesijaudinkite, ji bus pristatyta per 15 dienų.Dauguma mūsų daiktų bus baigtas ir išvežti per 5 darbo dienas.Ji wil užimti apie 10-20 darbo dienų eceive jūsų prekės.Vis dėlto, kartais yra išimčių, ir jis gali būti trumpesnis arba ilgesnis.Jei bet klausimai kyla, su jūsų užsakymą arba pakeisti, kiek laiko ji imsis, kad atvykti jums bus pranešta elektroniniu paštu arba www.levandu-kalnelis.lt pranešimą iš karto .

Grąžinimas ir Mainai

Mes priimame grąžinimo ir atlyginimo, jei yra bet kokia kokybė ir kitos problemos gautas prekes.Susisiekite su mumis, norėdami išspręsti problemą, jei yra defektas su jūsų produktu ar gavote neteisingą produkto mums bus daugiau nei laimingi galėdami padėti jums išspręsti problemą.

Atsiliepimai

Jūsų teigiami ir malonūs atsiliepimai yra labai svarbus mūsų paslaugų dėl www.levandu-kalnelis.lt, mes geriau žinome, kad jūs gavote savo užsakymą gerai būklės ir laimingas su elementą pagal savo 4 ar 5 žvaigždžių atsiliepimus, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors abejonių apie užsakymą, ar prekės gautos po gavimo, mes padarysime viską, kad pasiūlyti jums geriausią sprendimą savo pirkimo patirtį.Būsime labai dėkingi, su jūsų bendradarbiavimo ir gerumo!

Žymos: užfiksuotas patalynės komplektas, ruda karvė spausdinti patalynė, padengti antklode karalienė, viešbutis lapas rinkinys, 3d lova rinkinys, bedset karalienė, almohadones fundas, sateen lapas, braškių patalynės komplektai, mėlyna tinkleliai nuo vabzdžių.

Modelio Tipas Poliesterio Audinio
Reitingas Kokybė
Tipas Antklode Padengti Rinkiniai
Taikymo Dydis 2,8 m (9 pėdos)
Siūlų Skaičius 200TC
Technics Šlifavimo
Svoris 0.8kg-2kg
Modelio Numeris BedSet-ShengLei-Custom
Audinio Skaičius 40
Kiekis 3 vnt
modelis SPAUSDINTI
Įdaru NĖRA
Spalvos Atsparumas (Grynas) Nacionaliniai Standartai
Kilmės KN(Kilmės)
Audinio Tankis 133X72
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Stilius Modernus
Naudoti Namuose

Parašykite savo atsiliepimą!

Individualų Dizaino Nuotrauką, Logotipą Antklode Padengti Rinkinys Berniukams, Mergaitėms, Suaugusiems Dovana r Custom Made "PASIDARYK pats" Patalynės Komplektas Queen ' King Size 3D Antklodė padengti

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai