Natūralių Krūtų Padidėjimas Agentas SPA Padidinti Grožio 10ml Krūtinės Plėtros Karšto Moterų Mados Krūtinės Plėtros Tepalas

Nauja

€4.93

Natūralių Krūtų Padidėjimas Agentas SPA Padidinti Grožio 10ml Krūtinės Plėtros Moterų Mados Krūtinės Plėtros Tepalas

Apibūdinti: Spalva: skaidrus Ingredientai: augalų ekstraktas, rožių ekstraktas, vanduo ir kt.Veiksmingumas: krūties enhancement, mitybos krūtinės odą, didina jos elastingumą Gaminio dydis: 6*2.5*2.5 cm

Pastabos:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis. 3.Ačiū už jūsų supratimą

Pakavimo sąrašas:

1Pcs* krūtų kremas

Duoti U Stora Minkšta Krūties: Aktyvi krūties ląsteles, pabusti krūties-augti, todėl krūtinė tampa stangresnė ir elastingesnė, susigrąžinti žuvo ir deformacijos; Gerina kraujo apytaką, kurie gali užkirsti kelią krūties vienkartinės Jis gali pašalinti raumenų įtampą ir nuovargį ir padidinti kraujo apytaką, kurios gali skatinti fizinę toksinų išsiųsti ir išvengti riebalų kaupimosi Labai veiksmingas Krūtų Didinimo Kremas, kuris bus pakelti savo sėdmenis, įtempkite odą, panaikinti juodos linijos ir pašalinti celiulito Tai yra Imbieras Karšto šio produkto versijos, todėl jūs pajusite šiek tiek šilumos, po paraišką, nurodant gera absorbcija ir veiksmingai skverbtis Jis gali būti naudojamas tiek vyrams, tiek moterims

Apie Laivybos

1. Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepasiekiamas adresą.

2. Prašome patikrinti, su savo Muitinės prieš perkant.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalies Muitinės tarnyba ir baigti patvirtinimo, jei reikia.

3. Pastaba: Patikrinkite, ar savo paketą iki pasirašymo, ar priimti jį, atsisakyti paketą, jei jis atrodo sugadinimo pervežimo metu.Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos, prašome susisiekti su mumis laisvai ne pirmą kartą.Ačiū.

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

4) daiktai bus išsiųsti per 5 darbo dienas nuo mokėjimo patvirtintas.Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepasiekiamas adresą.

- Jei turite bet kokių klausimų apie mokėjimo, prašome spustelėkite šią oficialios pagalbos nuorodą:

Apie Atsiliepimą

- Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.Jeigu esate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome padėti, kad mus palieka teigiamų atsiliepimų(5 žvaigždučių) , ačiū!

- Jei jūsų prekė viduje sklypas buvo sudaužyti ar pavogti akivaizdu, nors jūs gaunate.Ginčas??NE!!!Tai nėra geras sprendimas.Susisiekite su mumis ir parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą apie problemą, jūs patenkinti, mes stengiamės padėti jums išspręsti ją.

- Su bet kokia problema, mes galime jums padėti, jūs galite rasti šio pareigūno nuorodą:

Apie Sugrįžti & Grąžinti

Prašome rasti šio pareigūno nuorodą:

Apie Garantija

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.levandu-kalnelis.lt!

Žymos: dildo, aliejus, raudonas, Krūtinės, magija krūties massager, vyrų varpos plėtros, gaidys, krūties dulkių siurblys, įdėklai liemenėlė krūtys, etiger penisplus, dulkių liemenėlė krūtys.

Paramą
gaminio dydis 6*2.5*2.5 cm
Prekės Pavadinimas Lemecima
Prašymas Krūties
Medžiaga augalų ekstraktas, rožių ekstraktas, vanduo ir kt.
Modelio Numeris krūtų aliejus
Sertifikavimo NĖRA
Veiksmingumo krūties enhancement, mitybos krūtinės odą, didina jos elastingumą
Dydis Small
Šeimos
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Skaidrus

Parašykite savo atsiliepimą!

Natūralių Krūtų Padidėjimas Agentas SPA Padidinti Grožio 10ml Krūtinės Plėtros Karšto Moterų Mados Krūtinės Plėtros Tepalas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai