20Pcs Baldai Manė, Slysta su Varžtu Kėdė Sklandytuvas Nustatyti Grindų Apsauga 66CY

Nauja

€5.14

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 20Pcs Baldai Manė, Slysta su Varžtu Kėdė Sklandytuvas Nustatyti Grindų Apsauga 66CY

Savybės:

Reikia pristatymo, siekiant sumažinti triukšmą ir išvengti įbrėžimų ant savo grindų, tiesiog naudoti šią pagalvėlę nagai ant grindų, gali pratęsti gyvenimą baldai, tam tikru mastu.

Baldai trinkelėmis nagus medžiaga: padas yra pagamintas iš minkštos veltinys ir ABS (akrilonitrilo butadieno stireno), kuris yra netoksiškas, ne slydimo ir dėvėti, atsparus, vinis yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, tvirti ir nėra lengva gauti rūdžių ar erozijos.

Platus pritaikymas: Tinka stalai, kėdės, stalai, kėdės, spintos ir kiti mediniai baldai, taip pat gali būti pridedamas prie atgal baldų ir išvengti žalos sienų arba tapetų.

Lengva naudoti - prikaltas ant baldų, pėdos, kuris gali apsaugoti jūsų grindų ir baldų, ir sumažinti trintį.Tinka stalai, kėdės, spintos ir kitų medinių kojų.Ji taip pat gali būti naudojama ant nugaros baldų, siekiant išvengti žalos gipso ir tapetai.

Specifikacija:

Medžiaga: Veltinis+Plastikas+Plienas

Dydis: Skersmuo: 22mm/24mm/28mm/38mm

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis: 20Pcs

20 x Baldai Manė, Slystukais

Žymos: putų plokštumos, pagrindiniai nepriklausomi, jaučiausi baldai, sklandytuvas kėdė fun, nosies pearl, sklandytuvas kėdė, teflono grindų slystukais, orlaivių sklandytuvas, Kėdė Sklandytuvas, kėdė veltinio.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Baldai Manė, Slystukais
Medžiaga PVC
Formos ROUND
Tipas Veltinio Padas
Prekės Pavadinimas Furnishard

Parašykite savo atsiliepimą!

20Pcs Baldai Manė, Slysta su Varžtu Kėdė Sklandytuvas Nustatyti Grindų Apsauga 66CY

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai