QWEEK Punk Harajuku Languotas Kelnes Moterims Goth Hipių Pledas Kelnės Hip-Hop Krovinių Kelnės Indie Estetinės 2000-ųjų korėjos Plačios Kelnės

Nauja

€11.32

1 Matavimo CM--Kelnes dydis Liemuo(cm) Ziajać Ilgis(cm) Klubai(cm) M 64 97 104 L 68 99 110 XL 72 101 112

2 Matavimo CM--Viršuje dydžio Juosmens(cm) Krūtinė (cm) Ilgis(cm) S 58 68 23 M 62 72 23.5 L 66 76 24 Prašome leisti 2-4cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

ATSILIEPIMAI 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždės .Ir 5 žvaigždutes už išsamų reitingų jūsų užsakymą.Mes, žinoma, suteiks jūsų teigiamus atsiliepimus. 2. Jei jūs neturite patenkinti mūsų porducts, prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes garantuojame, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus.PRISTATYMAS 1.Paruošimo Laikas: mums reikia 3-7 darbo dienas parengti užsakymą, Ignoruojant kiek dienų perdirbimo lieka. 2. Nėra limitied Užsakymą/Vertė mūsų parduotuvėje.Mes siūlome nemokamas pristatymas visame pasaulyje dėl kiekis, bet ir bet kurio vertė-3. APO/FPO/DAP Laivybos atsiprašome, kad P. O. Dėžės ir karinės adresai (GOA, FPO) negali būti pristatytas.REFOUND & KEISTIS Mes turime KU komandos išbandyti jūsų užsakyti gaminiai yra veikti netinkamai, kol jie yra supakuoti ir išsiųsti.Tačiau jums reikia patvirtinti savo informaciją, atidžiai prieš perkant (dydis rezultatai bus matyti po kiekvienu prekės).Dėmesio: mes negalime sutikti, pakeitimas ar atšaukimas, kai jūsų užsakymas buvo vežamos.Toliau pateikta informacija yra reikalaujama, kai jūs atspindėti problemą: ---Užsakymo numerį ---Vaizdo/vaizdo gaminius su trūkumais, derinimo.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus!MŪSŲ GARANTIJA, Jei nesate 100% patenkintas kokybės, jūsų pirkimo, galite grąžinti arba pakeisti savo daiktus per 30 dienų nuo pristatytas dienos.Prašymą: 1. Duomenys, gauti per 30 dienų nuo pristatytas dienos. 2. Duomenys, gauti nenaudota, nesugadinta ir originalioje pakuotėje.

3. Grįžti laivybos mokestis buvo apmoka pirkėjas.

Žymos: harajuku stilius, mėtų krovinių kelnės, como kelnės moterims, goth centras, krovinių ziajać, korėjos marškinėliai, indie, sijonai, estetines, punk stiliaus, emo marškinėliai, mados korėjos.

Modelio Tipas Pledas
Modelio Numeris CKL0118A
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius Amžius 18-35 Metų
Priekiniai Stilius Butas
Audinio Tipas Broadcloth
Sezonas Pavasario/Rudens
Ziajać Stilius Krovinių Kelnės
Ilgis Full Length
Juosmens Tipas aukštas
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas QWEEK
Stilius HIP-HOP
Uždaryti Tipas Elastinga Juosmens
Medžiaga Poliesteris
Apdaila modelis
Tinka Tipas Laisvas

Parašykite savo atsiliepimą!

QWEEK Punk Harajuku Languotas Kelnes Moterims Goth Hipių Pledas Kelnės Hip-Hop Krovinių Kelnės Indie Estetinės 2000-ųjų korėjos Plačios Kelnės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai