Aukštų Narvą, Stalo Lempa Baterija Bevielės Belaidės Stalo Lempos Office Home

Nauja

€13.41

100% brand new ir aukštos kokybės

Savybės:

Gyvenimas-dydis derliaus miegamojo lempa baterija, lemputės, šiltai balta pasakų žibintai ir deimantų metalo rėmas juodos spalvos, sukuria aurą senojo pasaulio žavesio - yra toks realus akis gaudytojas.

Su tvirto pagrindo, todėl jis idealiai tinka jūsų darbalaukyje arba stalo, ar naudojamas kaip kabo lempa su rankena patogiai.Lempa gali būti naudojama kaip naktį šviesos, staliukas lemputė, skaitymo šviesos, miegamojo lempa, kavos staliukas šviesos, kampinės stalo lempa, nuotaika, šviesa, jums niekada nebus nusivylęs.

Maitinamas 3 x AAA baterijos (neįtraukta).Tiesiog uždėkite baterijos lempa, kur jums patinka, ir jį įjunkite.Pakabinti jį, nesirūpindami apie negražus virves, ir ja remtis metu, energijos tiekimo pertrūkių.

Vintage stiliaus lemputė su pasakų žibintai jungia graži šilta šviesa su itin ilgas tarnavimo laikas - Suteikia energijos taupymo, tuo pačiu didinant savo namų atmosferą - Ne daugiau netvarka virvėmis arba ieškoti lizdo - Ne nerimauti apie gaisro pavojų - Saugus naudoti aplink vaikai ir naminiai gyvūnai.

Specifikacija:

Medžiaga: Geležis+Plastiko lemputė

Spalva: Kaip šou

Pastaba:1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Paketas apima(be mažmeninės pakuotės):

1 x stalo lempa

Žymos: lempos tabl, stalo lempos šviesą, lempa led, toalhas de mesa, abajur mesa, narvas umbra, graviruotų stalo lempa, naktiniai staleliai, lempa medis, lentelės viršuje belaidžio įkrovimo lemputė, belaidžio lempos.

Modelio Numeris --
Yra Pritemdomi No
Sertifikavimo NĖRA
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Prašymas Fojė
Kūno Spalva juoda
Stilius Europa
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YAM
Garantija NĖRA

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukštų Narvą, Stalo Lempa Baterija Bevielės Belaidės Stalo Lempos Office Home

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai