Yinhe CN2 KN 2, KN-2 Vaikai, Profesinio Mokymo, Stalo Tenisas Peilis su Gyvsidabrio Gumą už Teniso Raketės

Nauja

€18.21

Dvi gumos jau buvo priklijuotas ant menčių !

Viena pusė raudona, kita-juoda.Jis yra vienas raketės, kai gausite prekę.Yinhe/Galaxy KN.2 (Mokymas vaikams) Stalo Teniso Disko Greitis: 7 Valdymas: 9 Sluoksnis: 5, medinės Storis: apie 6,0 mm±0,2 mm Svoris: apie 75g±5g Tipas: Allound Rankena: Ilga(Shakehand)-FL Prašome atkreipti dėmesį, kad peilis Kinijos penhold taip pat galima, Jei norite, kad vienas penhold(trumpa rankenėle), prašome leiskite man žinoti iš anksto, kai jūs mokate už mentės, kitaip aš atsiųsime viena Ilga(shakehand)-FL su jumis.

YINHE Gyvsidabrio II 2 Stalo Teniso Gumos (Lipni, greita ataka) Kauliukų-Į Ping Pong Gumos

- "Gyvsidabrio II" gumos išlaiko visus privalumus, "Mercury" .Ji naudoja naujausias "MOXA" Sintezės Metodus, siekiant pagerinti laikymo galia gumos.Ir nei planą nugara gali padaryti jūsų puola daugiau veiksmingas ir galingas.Šios savybės gali padaryti jums jaustis precedento tikslumo žaidimas, ir leidžia jums atlikti geriau. - "Mercury II" guma yra puikus produktas su žema kaina.Siekiant tegul paprasti žmonės žaisti Ping-Pong, mūsų Yinhe Bendrovė įvesti naują produktą į visus Ping-Pong gerbėjai.

Nugara: 7

Greitis: 10

Tipas: Greita ataka/loop

Žymos: automobilio nuotolinio valdymo testeris, badmintono raketės, cn900 mini, ping pong, yinhe raketę, chip cn3, raketės gumos, tabl tenni raketę, cn3, stabdžių stalo tenisas.

Modelio Numeris KN 2
Rankena Reiškia, Laikymas Horizontaliai
Apačioje Gryno Medžio
Guma no
Baseboard Sluoksnis Skaičius 5
Svoris Heavy Tip Light Handle (Offensive)
Parduotuvės [Playa PingPong]

Parašykite savo atsiliepimą!

Yinhe CN2 KN 2, KN-2 Vaikai, Profesinio Mokymo, Stalo Tenisas Peilis su Gyvsidabrio Gumą už Teniso Raketės

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai