Lizdo tvirtinimo prie Sienos Laikiklio Apkaba, skirta "Google" Lizdą Mini tvirtinimo prie Sienos Pakaba Laikiklio Stovas-Laikiklis, skirtas Balso Asistentas Patalpų Garsiakalbis

Nauja

€5.01

Savybės:

1. Geresnė Garso Kokybė: Tinka "Google" Lizdą Mini (antros kartos) dedamas vertikaliai ant sienos, su mikrofono ir garsiakalbio veikiami išorės.Be balso ar garso nuostolių, suteikti jums su gero klausymo patirtį.

2. Puikus Vielos Valdymas: Built-in kabelio saugojimo, nevyniokite maitinimo laido aplink griovelis, ir slėpti ji puikiai ant nugaros atramos.Atsisveikinti su ilgai ir negraži virvę už mini, atleiskite brangieji skaitiklis ir stalo paviršių, išsaugoti erdvę, išlaikant grožio.

3. Paprasta ir Patogu: nėra Jokių varžtų, jokių įrankių, nr. kasimas, tiesiog plug and play.Lengvai įdiegti savo "Google" Mini Nest bet lizdą.Ji labai tinka vonios, virtuvės ar bet su lizdais.Svarbus "Google" Lizdą Mini priedai!

4. Vertikalus ir Horizontalus Montavimas: šviesa ir stiprus kaklo dizainas leidžia jūsų "Google" Lizdą mini būti sumontuotas ant vertikalios ir horizontalios lizdai.Atrama bus ne tilt iš lizdo, taip pat ji trukdo antrasis kištukas.Tinka įvairiems sienos lizdai.

Pakavimo Sąrašas;

Lizdo Tvirtinimo Prie Sienos Laikiklis*1

Pastaba:

"Google" Mini Balso Asistentas ir maitinimo kištuko nėra įtrauktas į paketą.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga , TT .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO .

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS .

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI .IŠIMČIŲ NĖRA !Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ , gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.levandu-kalnelis.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: "google" lizdą "wifi", "google" pradinis mini stendas, radijo retekess, smart garsiakalbis, nešiojama baterija bazę, "google" mini nest, pranešimų gaviklio restoranas, baterija bazę, "google" lizdą mini 1 kartos, homepod, centras lentelėje baldai, "google" pradinis mini paramos.

Elemento Tipas STENDAS
Medžiaga Kita
Prekės Pavadinimas retekess
Modelio Numeris Tvirtinimo Prie Sienos Laikiklis
Parama Dropship/Didmeninė/Epacket
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė No

Parašykite savo atsiliepimą!

Lizdo tvirtinimo prie Sienos Laikiklio Apkaba, skirta "Google" Lizdą Mini tvirtinimo prie Sienos Pakaba Laikiklio Stovas-Laikiklis, skirtas Balso Asistentas Patalpų Garsiakalbis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai