Aukštos Kokybės 2019 Naujo Dizaino italijos Elegantiškas Aukso Spalvos, Batai Ir Maišelį, Kad Atitiktų Nustatytas Afrikos Ponios Batų su EveningBag Šalis

Nauja

€43.62

Prašome atkreipti dėmesį, kad pasirinkti pristatymo būdą prieš perkant.

1: siunčiame ePacket pagal nutylėjimą, laivybos laikas yra 25-35 dienas (internete logistikos informacija bus lėtas 3-5 dienas per šventes) 2: Jei klientas yra skubėti atsiimti prekes, pasirinkite siųsti "Fedex" IE, transportavimo laikas yra 10-15 dienų (internete logistikos informacija bus lėtas 3-5 dienas per šventes) 3: Nes kai kuriose šalyse ir regionuose yra atokiose vietose, jie negalės siųsti juos.Pirkėjai susisieks pardavėjas pirmą kartą kreiptis dėl pavedimo atšaukimo ir grąžinti pinigus.

po pardavimo klausimas:

Kai klientas negauna prekių, bet ir logistikos informacija rodo, kad prekės buvo pristatytos, paprašykite, kad klientas skundžiasi, kad vietos nacionalinės post office, gauti skundų skaičius, ir tada pasakyti, pardavėjas, pardavėjas susisiekė su Kinija Post Office " ir atidarykite tikrinimo, 10-20 dienų, bus atsakymas, jei prekės yra nustatoma, kad prarado, pardavėjas įsipareigoja grąžinti pirkėjui.Prašome bendradarbiauti su pirkėju, ačiū!

Žymos: italijos vyrų batų, batų ir atitikimo maišelį nustatyti 2020 m. dizaineris, moterų avalynė ir rankinės rungtynės nustatyti, italija, lolita mary jane batų, suknelė musulmonų moterims, slingback, V13, moterų avalynė ir rankinės rungtynės nustatyti pardavimas, vienintelis afrikos batai, italijos batų ir maišelį nustatyti šalies moterims.

Pamušalas PU
is_handmade Taip
Uždaryti Tipas Slip-On
Mados Elementas Styginių Granulių
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Stilius Mados
Kulno Aukštis Super Didelis (8cm-iki)
Platformos Aukštis 3-5cm
Batviršio Medžiaga PU
Kulno Tipas Kanopų Kulniukai
Padas Medžiaga Guma
Siurblio Tipas Mary Janes
Elemento Tipas Siurbliai
Lytis MOTERIS
Su Platformomis Taip
Modelio Numeris 06-3
Vidpadžio Medžiaga Guma
Proga Šalis
Sezonas Vasaros
Kojų Formos Suapvalinti Pirštas
Prekės Pavadinimas Venera Chan

Parašykite savo atsiliepimą!

Aukštos Kokybės 2019 Naujo Dizaino italijos Elegantiškas Aukso Spalvos, Batai Ir Maišelį, Kad Atitiktų Nustatytas Afrikos Ponios Batų su EveningBag Šalis

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai