Už " Mitsubishi Eclipse Kryžiaus 2018 2019 Dūmų automobilio langą skydeliai nuo saulės Lietaus Apsaugas, Vėjo Deflektoriai 4PCS

Nauja

€30.30

Už " Mitsubishi Eclipse Kryžiaus 2018 2019 Dūmų automobilio langą skydeliai nuo saulės Lietaus Apsaugas, Vėjo Deflektoriai 4PCS

Naudojimas: Mitsubishi Eclipse Kryžiaus 2018 2019 Pastaba:Prašome patvirtinti, kad jūsų automobilio modelio, metų ir originalus dydį, prieš perkant, ačiū!Jei jums reikia kitų modelių, prašome susisiekti su mumis.Specifikacija:

Naudojimas: Apsaugo Langą nuo lietaus ir sniego Apsaugo nuo lietaus, sniego įvesti ir leidžia vėdinimo Optimizuoja eksterjeras atrodo ant jūsų automobilio

Medžiaga: Aukštos Kokybės ABS Plastiko

Pagamintas pagal ISO 9001 priemonę, užtikrinti gerą kokybę Spalva :Skaidri juoda nuotrauka bus šiek tiek spalvų skirtumo, nes šviesos.

Storis :3.8 mm

Pakuotė :4pcs

Lengva Įdiegti: be jokių įrankių.3M automobilių lipnia juosta pritvirtintas, kai skydelis įrengimas, gali būti šiek tiek sunku , plz susisiekite su mumis, jei reikia pagalbos Įrengimas: Prašome gera vieta, su 50% alkoholio įsitikinkite, kad nėra dulkių, Pašalinti 3m klijai atgal Šilumos 3m klijai karšto oro ginklą patarimas išleisti su pateikta 3m juosta yra šiltas rankenos ir dangčių tai daro klijai ant daugiau juosta lipni ir jie liks amžinai Įdiegti produktus tinkamoje vietoje ,Nereikia plauti savo automobilį per 48hours

Pastaba:

Visas nuotraukas, kurių buvo imtasi realių produktų, bet nesate tikras, kad spalvų absoliutus pat, kaip ir prekių, nes skirtingų medžiagų, fotografavimo aplinką, apšvietimas, ekranas ir t.t.Prašome patikrinti, ar pakuotė ir išvaizda produktų, kai jūs gaunate sklypo.Susisiekite su mumis, jei yra bet kokia žala ar kokybės problemos.

Pristatymas:

1. Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

2. Prekės bus išsiųstos per 1-2 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

3. Kaip ir atostogų sezonas, tai užims daugiau laiko pateikti.

Tarptautinės Pirkėjai---Pastaba:

1. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinimo Politika ir Klientų Aptarnavimas:

1. Sugedęs, o sugadintas produktai bus siūlomi keitimo ar grąžinimo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir įsitikinkite, kad jums gauti mūsų grąžinimo adresas, prieš grąžinimo užsakymo.

2. Įsitikinkite, kad grąžinama prekė yra originalioje būklės.Grįžti siuntimo išlaidas moka pirkėjas.

3. Galime mokėti grįžti laivyba išlaidos, jei grąža yra dėl mūsų klaidos.

Apie mus:

1. Esame sąžiningi, pardavėjas iš Kinijos.Visus daiktus, ateiti su geros kokybės ir 100% brand new.

2. Mūsų įprastą darbo valandos i-vi 8AM iki 6PM laiką Kinijoje.Visus laiškus bus atsakyta per 24 valandas.

3. Mes vertiname jūsų atsiliepimus ir stengiamės atsakyti į visus klausimus, kurie jums gali turėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes atliksime už jus, jei mes galime.Skirkite laiko palikti 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

4. Prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš neigiamas grįžtamasis ryšys.Ačiū už suteiktą galimybę padaryti viską teisingai geri bendravimo.

5. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Tikimės, kad galime sukurti ilgalaikius verslo.

Žymos: cbr600rr bakas, automobilių gps saulės skydelis, automobilių lietaus langą, "mitsubishi" nativa sportas, ECLIPSE KRYŽIUS, eclipse kryžiaus mitsubishi, 2010 m. kia soul, 2019 eclipse kryžius, rungtynių mitsubishi eclipse kryžiaus 2018, radijo mitsubishi eclipse kryžius.

Type3 Išorė Automobilio Stiliaus Lipdukai
Metų 2018 m. 2019 m.
Modelio Pavadinimas 53836
Prekės Pavadinimas muchkey
Tipas 1 pertvara nuo vėjo
Medžiaga ABS
Tinka Už " Mitsubishi Eclipse
Type2 Lietus Vėjas Skydelis Raštas Automobilių Reikmenys

Parašykite savo atsiliepimą!

Už " Mitsubishi Eclipse Kryžiaus 2018 2019 Dūmų automobilio langą skydeliai nuo saulės Lietaus Apsaugas, Vėjo Deflektoriai 4PCS

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai