KiriNavi Tesla Stiliaus Vertikalus Ekranas 10.4" Android 9.0 Automobilio Radijo Volkswagen VW Golf 7 Automobilio DVD Grotuvas GPS Navigacija 4G 2013+

Nauja

€201.07

Palaiko Bluetooth

Automobilio stereo ateina euipped su integruota "bluetooth" ir telefonų funkcija.Galite sinchronizuoti adresų knygos, iš savo mobiliojo telefono į šį vienetą ir tada padaryti laisvų rankų mobiliojo telefono oeperation patogiai ir greitai.Taip pat galite mėgautis belaidžiu muzikos atkūrimas iš savo prietaiso "bluetooth"

Įmontuotas GPS

Parama tiek internete, tiek neprisijungus navigacijos APPs, Palaikymo 3D žemėlapiai,..

(Neprivaloma)TPMS(Padangų Slėgio Stebėjimo Sistema)

Po to, kai corrctly įdiegta TMPS automobilio ratus, davikliai, automatiškai stebėti padangų slėgio ir temperatūros,ir perduoti realaus laiko statistika į imtuvą taip, kad jūs galite peržiūrėti realaus laiko duomenis iš padangų ant galvos vienetas

Palaiko bevielį sujungimą, žiūrėti vaizdo su mobilųjį telefoną realiu laiku,bei atsisiųsti video

Atsisiųsti mūsų Programėlių ir naudotis WIFI, galite peržiūrėti jūsų Brūkšnys Cam video skaityti laiko.Jūs galite taip pat žiūrėti istorinę medžiagą ir net atsisiųsti svarbias nuotraukas/vaizdo įrašus į savo mobilųjį telefoną.Šis procesas yra super paprasta ir netrukdo naudoti SIM kortelę.

Q: Kaip įsitikinti, kad šis straipsnis gali talpinti savo automobilį?

A: Dažnai AskPlease siųsti mums nuotraukas originaliu automobilio radijo imtuvo ir leiskite mums žinoti, modelis ir metai savo automobilį, jei mūsų prietaisą, jei netinka arba suderinamas su jūsų automobilį ,mes norime pasakyti, atšaukti užsakymo iki pristatymo .ed Klausimą

Q :Koks tavo garantija dėl pirkimo ?

A: Mes garantija 12 mėnesių garantija ne žmonėms žalą ir grąžinti priimti per 15 dienų po prekių pristatymo .Pirkėjas neprivalo mokėti už grąžinimas prekių kaina.

K : ar Bus ji ateina su GPS žemėlapis įdiegtas ?

A:Taip,mes iš anksto įdiegta 3D GPS off-line žemėlapį už jus šalį ,Paprastai,mes naudojame Igo gps programinės įrangos .Jums reikia atsisiųsti į savo šalį, jei mes neturėjo žemėlapio dienos jūsų šalyje .

Q:ar Gali prisijungiau prie galinio vaizdo kamera, į savo prietaisą ?

A: Taip,withcamera vaizdo įvesties, kuri leidžia jums prijungti po rinkos galinio vaizdo kamera su RCA kištukas į mūsų prietaiso.

K. Ar jis ateis su TV funkcija ir ar reikia supjaustyti laido prijungimo ?

A:Ne ,reikia mokėti papildomą mokestį už išorinį skaitmeninį tv box, jei jums reikia žiūrėti mobil skaitmeninė televizija jūsų vietovėje ,nereikia iškirpti jūsų originalaus kabelio ,tiesiog "prijungti ir leisti" laidų jungtis.

Q:turiu mokėti muito mokesčių?

A: Taip,jums reikia atlikti muitinės formalumus, kai prekės priedų, savo papročius ir sumokėti muito mokesčių siekiant išlaisvinti siuntą.

Q:ar Galite tai lašas-pristatymas ?

A: Taip, prašome įsitikinkite, kad kontaktinę informaciją gavėjui yra teisingas, kai užsakymo.

Q:ar vairas kontrolės, vis dar dirba?

A: Jūsų originalaus vairo liks po įdiegimo .

Q:ar galiu ją įdiegti save, ar ji ateina su montavimo instrukcija?

A: Tik dalis automobilio radijo turėti montavimas instrction, galite kreiptis į mus, jei bet koks klausimas apie tai, kaip įdiegti ir elektros instaliacijos kabeliai.Galvos vienetas yra lengva įdiegti jūsų transporto priemonė ,tačiau ji turi kai kurios profesinės patirties ir įrankius, mes rekomenduojame jums pasiekti savo vietos paslaugų parduotuvė ir profesionalus specialistas, ją įdiegti, kad išvengti galimos žalos jūsų prietaisų skydelis ir galvos vienetas pati.

Q:gal galėtumėte išbandyti prekes prieš paketas ?

A: Mes tikriname kiekvieną automobilį galvos vienetas prieš išsiunčiant įsitikinkite, kad jums bus gauti kirinavi nuostabus prekių.

Prekės Ženklo Istorija

Žymos: golf 7 daugiaformačių, 3 modelis, tesla stiliaus vertikalus ekranas, kirinavi tesla stilius, 5 colių automobilinis garsiakalbis, tesla stiliaus vw golf, 2 din skoda superb, opel vectra b td cd usb, golf 7 radijo įrankis, "bluetooth" radijo seat leon 2.

Specialios Funkcijos Jutiklinis Ekranas
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis VOLKSWAGEN
Skaitmeninės Medijos Formatas JPEG
Modelio Pavadinimas LRF202
Rezoliucija Ultra HD 1024*768
Įtampa 12V
Max Išorinė Atmintis 128G
GPS Builti-in
Sistema Andorid 9.0
Sąsaja ISO Plug and Play
RAM 2GB/4GB
Speciali Funkcija Parama Gali, Autobusų
Vairas kontrolės Parama Automobilio Radijo Volkswagen VW Golf 7
Din Vienas Din
Operacinės Sistemos Android 9.0
Ekrano Dydis 10.4"
Veidrodis nuorodą Parama Automobilio Radijo Volkswagen VW Golf 7
Produkto pavadinimas Automobilio Radijo Volkswagen VW Golf 7
WIFI/3G Parama Automobilio Radijo Volkswagen VW Golf 7
ROM 32 GB /64 GB
Jutiklinis Ekranas Parama Automobilio Radijo Volkswagen VW Golf 7
TF/Micro SD Lizdas 0
Prekės Pavadinimas KiriNavi
Galia 4*52W
Kalbos Multi Kalbų Rengiama
OSD Kalba Vietnamo
Prekės Svoris 5kg
Medžiagos Tipas Plastiko ir aparatūros
Elemento Dydis 10.4 colių

Parašykite savo atsiliepimą!

KiriNavi Tesla Stiliaus Vertikalus Ekranas 10.4" Android 9.0 Automobilio Radijo Volkswagen VW Golf 7 Automobilio DVD Grotuvas GPS Navigacija 4G 2013+

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai