EUDORA 20mm Širdies kamuolys Harmonijos Kamuolys Pakabukas Karoliai Nėštumo Varpelių Kamuolys Mexcian Bola Pakabukas su Garso Bauda Papuošalai Moterims

Nauja

€8.64

Produkto Savybės : Stilius : Širdies Gėlių Dizaino harmonija bala narve pakabukas Medžiaga : Vario ,Sidabro padengtą Karoliai Dydis :30 colių (76cm) Rutulys dydis : Apie 30 mm*25mm Packlage: 1*pakabukas+1*Grandinės+ 1*Dėžutės Funkcija: Harmonija Kamuolys Pakabučiai nešioti kaip vėrinius buvo naudojami įvairiose kultūrose šimtmečius nėščioms moterims ir todėl harmoniją rutuliai yra dažnai vadinamas nėštumo harmonijos kamuolys pakabučiai.Nėščioms moterims Balyje ir Meksika yra žinoma, kad tradiciškai dėvėti šių harmonijos kamuoliukus, kai nėščia.Jis sakė, kad maždaug nuo 16-20 savaičių į nėštumo kad negimęs kūdikis bus išgirsti minkštas melodijos garsas ateina atgal harmonijos kamuolys.

Minkštas chiming garso, sakė, kad nuraminti negimusiam kūdikiui ir netgi gali turėti ramina išmokos ts motinai turi būti.

Meksikos Bola Istoriją

Meksikos Bola, taip pat žinomas kaip Harmonijos Kamuolys, Nėštumo Varpelių, Angelas Skambinančiųjų, pirmą kartą buvo dėvimi Meksikos moterų kartoms.Tai gali padaryti muzikos varpelių garsą su judesiu, kurti raminantį poveikį.

Nėštumas-Mama, tai puiki dovana, kuri gali padėti sumažinti būsimos motinos nerimas, nuotaikos, kai nėštumo metu.Jis taip pat gali padėti mums daro nėščiųjų mokymas, kaip kūdikių pilvo gali girdėti garsus aplink iš maždaug 20 savaičių nėštumo.Kaip babys auga, jie bus susipažinę su šia garso, todėl mums gali naudoti varpelių kamuolys pakabukas komforto, po to, kai jie gimė.

Harmonija kamuolys paprastai dėvėti ilgą vėrinį, tačiau ilgis gali skirtis per skirtingus naudotojus ir Įvairių lengvatų .Grandinės paveikslėlyje priemonės, maždaug 24" (66 cm), bet jūs galite pasirinkti ir kitas variantas .

Žymos: žemės širdies pakabukas, st širdies pakabukas, derliaus garso sistema, jungtis širdies, atsitiktinis moterų, eudora papuošalai, širdies pakabukas, angel skambinančiųjų, palaidinukė, bola.

Kamuolys dydis 3cm*2.5 cm
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Vario
Modelio Numeris N14NB314
Prekės Pavadinimas eudora
Elemento Tipas Pakabučiai
Formos\modelis Širdį
Medžiaga Sidabro Padengtą Variu
Produkto pavadinimas Harmonija Apranga Narvas su Garso Kamuolys
Sąlygos 100% visiškai Naujas Narvas su Kamuoliu
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Viskas Suderinama
Stilius Širdį
Lytis MOTERIS
Pakabučiai Tipas skaidrės

Parašykite savo atsiliepimą!

EUDORA 20mm Širdies kamuolys Harmonijos Kamuolys Pakabukas Karoliai Nėštumo Varpelių Kamuolys Mexcian Bola Pakabukas su Garso Bauda Papuošalai Moterims

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai