BOTEZAI Mergaičių Drabužius Vasaros Stiliaus 2021 Naujų, Aktyvių Vaikų, Kūdikių Atsitiktinis Rinkinys Viršūnes Džinsinio Šortai Vaikams, Sporto Tinka Kūdikių

Nauja

€8.35

Sveiki atvykę į mano parduotuvę!!!

Pavadinimas: drabužių rinkinys

Medžiaga: medvilnė,poliesteris

Dydis: 100-110-120-130-140

dydis 100=3T

dydis 110=4T

dydis 120=5

dydis 130=6

dydis 140=7

1lot=1set

ATTN

Prašome susisiekti su manimi apie tai pranešti savo mėgstamą stilių, todėl galiu pasirūpinti prekes jums anksčiau, kartais, yra bet koks stilius YRA IŠ sandėlio, todėl prašome susisiekti su manimi, prieš pateikdami užsakymą.Ar palikti daugiau papildomų stiliaus numeriai man atveju, kad ten yra bet kokio stiliaus sandelyje.Prašome būti informuotas, mes negalime prisiimti papildomų importo mokesčių savo counrtry, nereikia duoti blogų atsiliepimų, nes ji.Labai ačiū!

PRISTATYMAS

Visi daiktai bus laivą iš 1-3days nuo jums užbaigti mokėjimo.Paprastai, Mes išsiųsti elementai per China Post " Oro Paštu .Mes pakuoti prekes labai saugus ir sunku paketą.Tai saugu !Ir jūs neturite mokėti už kurjerio.Jis kainuos 10-20days .Jei norite gauti prekių skubiai, prašome pasirinkti kitą išreikšti taip, kaip FedEx, DHL ar TNT ir t.t.Mes turime profesinės laivybos agentas, kaina yra taip pat geras!Bet jūs turite sumokėti papildomą laivybos kaina.

Mokėjimo

Mes priimame šiuos mokėjimo būdai:

Alipay sąlyginio Deponavimo ,T/T ir "Western Union", pasirinkti, kas jums patinka,bet sąlyginio Deponavimo yra labiausiai laukiami vienas .

Politika

Teigiamas grįžtamasis ryšys bus automatiškai kairės į pirkėjo, kai jūs palikta postive atsiliepimus apie mūsų sistemą.

Susisiekite su mumis, jei yra problema su produktu.Mes esame čia, kad padėtų & išspręsti bet kokias problemas, kurios gali atsirasti.

Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, be susisiekite su mumis, nes www.levandu-kalnelis.lt neleis išėmimai dėl kokių nors priežasčių.

Jei jums nereikia palikti neigiamų atsiliepimų, be susisiekę su mumis problema, jis bus laikomas galutinis sprendimas, ir jokių tolesnių kontaktų arba el. paštu, atsakymas bus pateiktas.

Dėkojame už jūsų supratimą&kooperacijos.

Apie Mus

mes yra šimtai skirtingų mados dizaino ir mes turime pakankamai pasiruošę prekes!

Mes jus patikinti, kad mes padarysime viską, kas žmogiškai įmanoma, kad jūsų patirtis yra didelis vienas.Mes esame draugiška krūva žmonių, kurie tiki mandagumo ir pagarbos.Mes elgiamės kiekvienas klientas su priežiūra, ir mes suprantame, kad vienintelis dalykas, kuris atneš jums atgal į mūsų parduotuvėje yra tai, kaip mes elgiamės su jumis.

Kadangi mes esame pardavimo internetu, mes labiau linkę atsižvelgti į jūsų klausimus per Laiškus.Mes labai greitai reaguoti mūsų pirkėjai ne tik prieš pardavimą, bet tikrai po pardavimo, taip pat.Mes greitai siuntėjai.Jūs tikrai pamatysite visus šiuos gerus dalykus, jei jums pažvelgti į mūsų atsiliepimų iš patenkintų pirkėjų.

Jei negalite rasti atsakymus į savo klausimus čia, susisiekite su mumis el. paštu.

Visus laiškus bus atsakyta per 12-24 val.Jūs galite parašyti mums dėl savaitgalio,mes visada galime dirbti galite bet kada!

Draudimo

Pirkėjai yra atsakinga už bet kokio draudimo, jie jaučiasi reikalingas.

Grąžinti

Mainai Tik

1. Jeigu esate nepatenkinti pirkiniu, galite pasikeisti elementą.

Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius.

2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas po pristatymo, jei jie nori

mainų defektų arba neteisingai vežamos prekės.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes

bus dirbti su jumis, norėdami išspręsti visas problemas.

Žymos: vaikų veikla, cool drabužius vaikas, ze mergina drabužiai, big girl apranga, džinsinio audinio vaikiška, benamiai vaikai 2021, džinsinis trumpas moteris, džinsinis kostiumas moterims, mergina vasaros 2021, hanna vaikiški drabužiai.

Departamentas Pavadinimas Vaikai
Modelio Tipas Laiškas
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Stilius Mados
Sezonas Vasaros
Prekės Pavadinimas BOTEZAI
Apykaklės O-Kaklo
Elemento Tipas Rinkiniai
Rankovės Stilius Reguliariai
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Merginos
Uždaryti Tipas Megztinis
Medžiaga Medvilnės
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Dydis 100-110-120-130-140
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas kailis
Audinio Tipas Megzti
Modelio Numeris merginos rinkinys

Parašykite savo atsiliepimą!

BOTEZAI Mergaičių Drabužius Vasaros Stiliaus 2021 Naujų, Aktyvių Vaikų, Kūdikių Atsitiktinis Rinkinys Viršūnes Džinsinio Šortai Vaikams, Sporto Tinka Kūdikių

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai