4-20ma arba 0-10v Rezultato Povandeninis Skysčio Lygio Jutiklis Siųstuvo Už 10m Vandens Bake Matavimas

Nauja

€12.48

4-20ma arba 0-10v Rezultato Povandeninis Skysčio Lygio Jutiklis Siųstuvo Už 10m Vandens Bake Matavimas

Produkto aprašymas

HDL300 serijos vandens lygio siųstuvas slėgiui jautrus core priima aukštos klasės silicio piezoresistive slėgio užpildymo core.Vidaus ASIC konvertuoja jutiklis millivolt signalo į standartinės įtampos, srovės arba dažnio signalas, kuris gali būti tiesiogiai susijęs su kompiuterio sąsaja kortelės, kontrolės priemonės, pažangios priemonės ar PLC.Išėjimo srovė režimas gali būti naudojamas nuotolinio perdavimo.Jis yra mažos apimties, lengvas, visas nerūdijančio plieno sandarinimo struktūrą ir gali dirbti korozinėje aplinkoje.Produktas yra lengva įdiegti ir aukštos anti-vibracijos ir anti-poveikio efektyvumą.Jis yra plačiai naudojamas proceso kontrolę, aviacijos, kosmoso, automobilių, medicinos įranga, VĖDINIMO ir kitas sritis.

Produkto pranašumas

· 304 ar 316L nerūdijančio plieno apvalkalas · Lazerio etiketės spausdinimo · Didelis Tikslumas ,Izoliacijos plokštės · Microamplifier, išėjimo įtampos, srovės ir RS485 signalai · Stiprus anti-trukdžių ir ilgalaikį stabilumą · Įvairinimas forma ir struktūra · Garantinis laikotarpis: 12 mėnesių

Prekės informacija

Povandeninis lygio jutiklis

Mūsų paslaugos

1.Mes garantuojame jums mažesnes kainas iš jav, palyginti su jūsų, bet konkurencingos kainos, nuo kitų apimtis. 2.Mes galime jums garantuoti, bet kokybės klausimas iš jav bus grąžinti jums iš karto arba pakeiskite juos naujais ir kvalifikuoti produktus. 3.OEM, Sutikti su mažesniu kiekiu teismo tvarka 4.Greitas pristatymas. 24 valandas Su Nuolaida Kurjerio, Oro vežimo 5.Yra įvairių pramonės kontrolės produktų, tokių kaip signalo izoliatoriai, spaudimas ir skysčio lygio jutikliai, temperatūros, srovės, įtampos, dažnio ir kitų siųstuvų.Visi produktai yra sandėlyje (išskyrus specialiųjų pritaikymas savo reikmėms). 6.Mes galime jums padėti 24 valandos interneto paslaugų per Alibaba, el. paštas, "skype", kas'sapp, facebook ir kt. 7.Ilgalaikė garantija.Slėgio ir lygio davikliai yra 2 metai.Kiti mūsų parduotuvėje yra su 5 metų garantija!!

Programos

Įmonės informacija

Huadian specializuojasi aukštųjų technologijų mokslinius tyrimus ir plėtrą, pagrindinis dėmesys skiriamas selfdeveloping, gamybos ir pardavimo matavimo ir kontrolės produktai slėgio, temperatūros, skysčių lygio ir debito.

DUK

Q: ar Esate prekybos įmonė, ar gamintojas ?

A: Mes esame gamintojas, įsipareigojęs gaminti didelio tikslumo, ilgalaikio stabilumo, ekonomiškas slėgio/ lygis/ temperatūros matavimo prietaisai.

Q: Koks jūsų kokybės kontrolės sistemą?

A: Visi mūsų produktai yra baigtas su temperatūros kompensacija ir 48 valandas senėjimo bandymas prieš vežimą.Ir visi mūsų produktai bus visiškai pasirengimo patikrinimo QC departamentų prieš siunčiant jums .Mes turime sertifikavimas,ISO, CE galėtume siųsti sertifikavimo bandymui mūsų bendrovė jums.

Q: Kas yra garantijos, kad jūsų produktų?

A: 2 metai lygio siųstuvas ir slėgio siųstuvo serijos kiti yra 5 metai nuo išsiuntimo dienos, ne žmogus-padarė žalos atlyginimo.

Q: Kas yra jūsų laivybos metodą?

A: Maži užsakymai yra pristatomi su DHL, " FedEx, TNT, UPS , EMS.Didelius užsakymus, rekomenduojama, kad laivas jūra.

K: Ar galite pateikti pavyzdžių ?

A: Taip,mes turime medžiagų atsargos padėti jums gauti pavyzdžių, kaip greitai, kaip mes galime.

Q: Kiek laiko tu duok man atsakymą?

A: Mes galime jums padėti 24 valandos interneto paslaugos, elektroniniu paštu, "skype", kas'sapp, facebook ir t. t per 1 valandą.

Pakavimas ir pristatymas

Žymos: photoresistor jutiklis, 0 10v dimeris, automatinė lygio, vandens lygis, nij lygis, jutiklio kabelis, aliuminio lygis, lygis skysčio jutiklis, skysčio lygis, 10v dimeris.

Korpuso apsauga ip68
Matavimo Būdas Nuskendo zondas apačioje skystis
darbinė temperatūra -40~85℃
Perkrovos slėgis 300%F. S
Garantija 2 Metai
Modelio Numeris HDL300
Maitinimo Šaltinis 12-28VDC
Matavimo Diapazonas 1-500 m
Sertifikatai ISO9001, CE RoHs, FCC
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga 304 zondas ,Core 316 diaphram ,shell 304 , gumos vielos
Tikslumas 0.1%F. S,0.25%F. S,0.5%FS
Reakcijos Laikas Kaip 50MS
Išėjimo Signalas 4-20ma,1-5V,0-10V,RS485
Matavimo terpė Ne-corrosive liquid
Tiesiškumas 0.03%

Parašykite savo atsiliepimą!

4-20ma arba 0-10v Rezultato Povandeninis Skysčio Lygio Jutiklis Siųstuvo Už 10m Vandens Bake Matavimas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai