Bronzos Tuščiaviduriai Dragon "Phoenix" Kvarcas Kišenėje Žiūrėti Šiuolaikinių Vyrų, Moterų Fob Laikrodžiai Grandinės Vaikų Vario Laikrodis Dovana 2020 Naujas Skeletas

Nauja

€2.68

Produkto Savybės:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Judėjimas: Kvarcas

Skersmuo: Maždaug. 4,7 cm

Storis: Apytiksl.1.5 cm

Bendras Ilgis Grandinės: Apytiksl. 80 cm

Svoris: Apytiksl. 55g

(2,54 cm=1.00 colių)

Pakuotės Turinys:

1 x Kišenėje Žiūrėti

1 x Grandinės

PRISTATYMAS

1.Mes bus išsiųstas elementą per 2-3days ( darbo dienomis, ne poilsio sezono ), kai mokėjimo yra patvirtinta platforma.

2.Laivybos pagal pageidavimą, po 35-45 darbo dienomis ( Brazilija paprastai reikia 50-70days ).Jei jums reikia elementą, skubiai, prašome mokėti papildomų išlaidų, greičiau pristatymo būdą.

3.Kai gausite prekes galite užsisakyti, per 24 valandas, prašome ją atidžiai patikrinti.Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, jei turite kokių nors problemų.

4.Jei turite ne jis gavo per laivybos laikas, prašome susisiekti su mumis, be abejo.Mes tai patikrinti jūs su laivybos kompanija ir papročius.

GRĮŽTI & GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu kaip galima greičiau.Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kaip greitai, kaip mes galime.Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas.Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!

APIE ATSILIEPIMĄ

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš leaveing atsiliepimų.Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už jokių problemų.

2. Prašome susisiekti su mumis El. paštu ar Laišku, prieš paliekant neutralus ( 3 žvaigždučių ) arba neigiamas ( 1-2 žvaigždučių ) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.

Žymos: vyrai kišenėje žiūrėti, vyrai skeletas žiūrėti, dėžės kišeniniai, didelę kišenę žiūrėti turėtojas, kišenėje žiūrėti, žalia žvejybos žiūrėti, vyrai žiūrėti, kišenėje steampunk žiūrėti, vyrų kaukolės žiūrėti, žalvario kišenėje žiūrėti.

Elemento Tipas Kišenėje & Fob Laikrodžiai
Dial Lange Medžiagos Tipas Plastikiniai
Bylos Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Stilius Mada & Atsitiktinis
Surinkite Medžiagos Tipas Akrilo
Byloje Formos ROUND
Lytis Unisex
Atsparumas Vandeniui Gylis 0m
Judėjimas KVARCAS
Modelio Numeris P1442
Surinkite Ekranas ANALOGAS
sąlyga Naujas su žymės
Funkcija retro
Bezel Medžiagos Tipas LYDINYS
Prekės Pavadinimas YISUYA
Bezel Funkcija Stacionarių
Ciferblato Skersmuo 0.047 m

Parašykite savo atsiliepimą!

Bronzos Tuščiaviduriai Dragon "Phoenix" Kvarcas Kišenėje Žiūrėti Šiuolaikinių Vyrų, Moterų Fob Laikrodžiai Grandinės Vaikų Vario Laikrodis Dovana 2020 Naujas Skeletas

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai