SEMBO Miesto USB Sąsaja Elektros Varikliu Įdarbinti Pasisekė Katė Modelio Kūrimo Bloką Kūrėjas Techninės Protingas Plytų Žaislai Vaikams

Nauja

€27.06

modname=ckeditor Mieli draugai, sveiki atvykę į CY Toybox Parduotuvę, Jei turite kokių nors klausimų, pirkimo proceso metu, ir gavęs prekes, galite palikti pranešimą su mumis.Mes atsakysime per 24 valandas (išskyrus Kinų švenčių dienomis ir sekmadieniais, mes atidėti atsakymą).Visiems linkiu laimingas pirkinių!

1.MEDŽIAGA&PLYTŲ NUMERIS:Aukštos Kokybės ABS Plastiko Pastato Blokus, Plytas.

2.ATRASTI MICRO BLOKAI:Labai vertinga,alternatyva didelis,brangus pastatas rinkiniai!Didelis detalumas!Puiki dovana, pastato statytojas ar kolektorius.

3.ŠVIETIMO PRIEMONĖ:Mikro blokai padėti padidinti pastato statytojo bendrosios ir smulkiosios motorikos įgūdžius,erdvės suvokimą,ir pasakojimo galimybes.

4.KOKYBĖ ir SAFTY:Pagamintas iš aukštos kokybės tvirtos netoksiškos žalia medžiaga,micro blokai yra lankstus ir nebus sugadinti lengvai.savo lygaus paviršiaus ir suapvalinti kampai yra sukurtos, kad jų vaikas-saugus.

5.IŠSAMIĄ: Apima labai išsamus " step-by-step instrukcijos spalva

Draugiškas priminimas:

Šis produktas yra siunčiami be originalios pakuotės (instrukcijos ir produktas yra siunčiami kartu), bet mes pakuotės ji labai gerai.

Žymos: prekės lego miestas, blokuoti statyti, katė pasisekė, "lego" creator statybos, automobilių lego technic, bendrosios biuro įranga, "lego" technic, "lego" creator, sembo knyga, usb stick.

Įspėjimas negalima valgyti
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Prekės Pavadinimas SEMBO BLOKUOTI
Charakteristika 7 USB sąsaja Elektros Varikliu Įdarbinti Pasisekė Katė Papuošalai
charakteristika 1 Kalėdų dovanos, Naujųjų Metų dovanos. Gimtadienio dovana
Tipas Blokai
Sertifikavimo 3C
Lytis Unisex
charakteristika 3 "PASIDARYK pats", Žaislas, Švietimo Žaislas
Kilmės KN(Kilmės)
charakteristika 5 Elektros Pažangi Statyba Blokai
Brūkšninis kodas No
Modelio Numeris pasisekė cat blokų
Charakteristika 6 Nušvitimo žaislas vaikams
Amžius > 6 metų
Medžiaga Plastikiniai
charakteristika 2 žaislai vaikams,vaikams,žaislai berniukams

Parašykite savo atsiliepimą!

SEMBO Miesto USB Sąsaja Elektros Varikliu Įdarbinti Pasisekė Katė Modelio Kūrimo Bloką Kūrėjas Techninės Protingas Plytų Žaislai Vaikams

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai