DUOMENŲ VARLĖ Vibracijos Kreiptuką Laidinio USB KOMPIUTERIO Valdiklis, Skirtas PC Kompiuteris, Nešiojamas WinXP/Win7/Win8/Win10 Vista, Juoda Gamepad

Nauja

€9.13

Jei produktas jums gavo neveikia, prašome nesuteikia mums blogai peržiūrėti iš karto, prašome susisiekti su mumis laiką, mes galime suteikti jums pinigų grąžinimo ir išsiimti paslaugos.Labai ačiū už jūsų bendradarbiavimą!

Apie Pristatymo

*Mielas drauge, mes siūlome jums pasirinkti www.levandu-kalnelis.lt standartinio laivybos, paprastai 7-20 dienų atvykti.Jei pasirinksite numatytąjį nemokamą kanalą, ji gali atvykti per 35-70 dienų.

Bet jei nebuvo gauta jūsų siunta per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Laidinio USB Vibracijos Gamepad

Fotografavimo mygtukas yra ergonomiškas su išlenkta dizainas ir slėgio jutikliai maksimalų komfortą.Ši rankena mes sukūrėme vibracijos variklio, kai esate žaisti lenktynių žaidimas, stabdžių drift veiksmų yra įdomesnis!Pasinerkite į laimingą žaidimo ir negali extricate sau!Laimingas žaidimų, kad jums pamiršti rūpesčius!DUOMENŲ VARLĖ žaidimas gamepad - jūs to verti!

Šis valdiklis suderinamas su "Windows"/95/98/ ME/2000/XP Vista/Win7/Win10.

Su gamepad turi būti įdiegta kartu su vairuotoju!Jūs galite atsiųsti mums informaciją, mokėjimo tvarka, palikite mums savo elektroninio pašto sąskaitą, ir mes atsiųsime jums tvarkyklės programinę įrangą!

Klasikinis Usb Viberation PC/USB Kreiptuką

Šis reguliatorius yra plug and play, lengva valdyti!Su vienu variklio vibracijos funkcija, jūs tikrai galite pajusti jaudulį žaidimą!Jums usb gamepad ir pajusti mūsų prisiminimai metų!

Apie tai, ar jis gali dirbti paprastai win10

Tai laidinio reguliatorius palaiko win10. Jei jis neveikia tinkamai, tai gali būti, nes kompiuteris neturi vairuotojo.

Jeigu valdytojas negali būti rasta programų aptikimo įterpę kontrolierius į kompiuterį, kompiuteris gali trūkti vairuotojo (dauguma kompiuterių yra įdiegta pagal nutylėjimą).Jei žaidimas pats savaime yra suderinta su duomenų valdytojas, galite tiesiogiai žaisti žaidimą.

Be to, valdytojas nepalaiko žaisti XBOX žaidimus tiesiai į kompiuterį, nei ji gali tiesiogiai žaisti žaidimus steam platforma.Jei jūs norite naudoti mūsų valdytojas žaisti šių žaidimų, jums reikia įdiegti trečiosios šalies programos žemėlapyje klaviatūros valdiklis, pvz., JoyToKey ar Xpadder.Konkrečių metodų, prašome kreiptis į "Google".

Analog+Digital Dual Kovos Nustatymas

Jums USB gamepad, jums reikia tik vieną kompiuterį, kad atitiktų jūsų reikalavimus, nors laikas jau seniai, bet vis dar šilta!Jus atgal į vaikystės ir pajusti kraują mūsų metai!Šis valdiklis tinka daug naujų ir senų PC žaidimų.Didelio tikslumo 360° rokeris tiksliai padėties.

1.5 Metrų Didelės Spartos Kabelį

Mes visada buvo sutelktas į mūsų produktų kokybę.Proceso reikalavimai yra labai griežti.Mygtukų, visos dalys yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų ir turi ilgą tarnavimo laiką!"Įjunk ir dirbk!Ateina su 1,5 metrų USB kabelis apsaugoti signalas, didelės spartos duomenų perdavimo!

Patogus Reguliatorius

Aptakus dizainas valdytojas yra ergonomiškai suprojektuoti, kad duoti labai patogiai jaustis!Svarbiausias dalykas yra tai, kad tilptų rankos formos daugelis pirkėjų, ir toliau jį naudoti, be pavargęs!

Paketas apima:

1 x Laidinė USB Žaidimų Valdiklis

Apie gamepad mygtukai ABXY ir 1234

Mieli draugai, šiuo metu mes turime dvi versijos, viena yra ABXY ir kitas yra 1234. Mes pirmenybę teiks siųsti ABXY mygtuką rankenos.Jei gaunate 1234 mygtukai, prašome nesijaudinkite, funkcija, žaidimų pulto mygtukai yra tas pats, neturi įtakos įprastam naudojimui.

Žymos: nintendo wii, cronus, nintendo jungiklis controlers, didelis xbox valdytojas, gamepad "windows 7", Kontrolės, kreiptuką pc, ps2 usb, kontrolės pc, akai dj controller.

Gamepad Pagaminta Kinijoje
Sąsajos Tipas USB
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Modelio Numeris P2 formos laidinio rankena
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Tipas Gamepads
Sąsaja USB
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
žaidimas ps2
Savybės PC žaidimų valdiklis
Pakuotė Taip

Parašykite savo atsiliepimą!

DUOMENŲ VARLĖ Vibracijos Kreiptuką Laidinio USB KOMPIUTERIO Valdiklis, Skirtas PC Kompiuteris, Nešiojamas WinXP/Win7/Win8/Win10 Vista, Juoda Gamepad

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai