Mini Kamera, Wifi Full HD 1080P Belaidė Naktinio Matymo kamera Kamera Micro Mini Slaptą Kamerą Mažas Mini Kamera, Wi-fi IP Kamera

Nauja

€16.39

Savybės:

Išplėstinė P2P Technologija: Sukurtas remiantis 2.4 G WiFi technologija ir priima P2P (Taškas į tašką) technologija, kuri leidžia naudoja jį be jokių nustatymas.Fotoaparatas su WiFi modulis leidžia jums susidoroti su nuotolinio valdymo mobiliojo prietaiso.Ir jūs galite patikrinti, vaizdo, bet kuriuo metu ir bet kur, jūsų išmanųjį telefoną ir planšetinį KOMPIUTERĮ.

Aukštos raiškos Mini Kamera: Įrengtas su aukštos raiškos " ultra-mini kamera, kuri palaiko vaizdo ir nuotraukų rezoliucija iki 1920 * 1080 Pikselių.H.264(suspaustas formatas)funkcija užtikrina puikų našumą ir stabilumą.

Aukštos klasės: Priima unikaliu dizainu, jis palaiko nuotraukų fotografavimo, filmavimo, fotografavimo su garso įrašymo, judesio aptikimo ir signalizacijos funkcija, taip pat paramos stebėjimo ir įrašymo tuo pačiu metu.Jis bus įrašyti vaizdo įrašą automatiškai, kai įjungiate kamerą, lengvai stebėti savo namus net tada, kai esate biure.Judesio aptikimo režimu, jis bus pradėti įrašinėti automatiškai, kai kameros signalizacijos, rūpinasi puikiai dėl savo namų saugumo, įrašymo, ko jūs norite.

Mufti-sąsaja Dizainas: Įrengta Mini USB 2.0 sąsaja (įkrovimo ir duomenų perdavimo) ir TF Kortelės Lizdas(Parama TF kortele iki 128 gb), pakankamai vietos sandėliuojant.

Plačiai Naudoti: Po to, kai prijungtas per wifi WiFi, jūs galite lengvai pasiekti P2P (Taškas į tašką) arba stebėti vaizdą išmanusis telefonas/Tabletę KOMPIUTERIO bet kuriuo metu ir bet kur.Pirmasis pasirinkimas saugumo stebėsenos šeimos, parduotuvė, sandėlis, kabinetas, mažų ir vidutinių įmonių ir pan.Tai yra jūsų ištikimas apsaugai ir gina jūsų nuosavybės dieną, ir naktį.

Techniniai duomenys:

Produkto Tipas: Mini WiFi P2P Tinklo Kameros

Vaizdo Formatas: AVI

Vaizdo Kodavimas: M-JPEG

Suspaustas Formatas:H. 264

Video Rezoliucija:1080P/720P

Objektyvo Jutiklis: 5 Megapikselių CMOS

Video Frame Rate: 25fps

Peržiūrėti Kampas:90°/120°

WiFi: 2.4 G WiFi

Funkcijos: palaiko nuotraukų fotografavimo, filmavimo, fotografavimo su garso įrašymo, signalizacijos funkciją ir motion detection (judesio aptikimo Atstumas fotografavimas:6 m tiesinį atstumo).

Įrašo Atstumas: 10m

Garso Įrašymo Intervalas:5m^2

Minimalus Apšvietimas:1LUX

Atminties Laikmena: TF kortelė max. 128G TF Kortelė

OS Palaikoma (smartfon): iOS / Android

Įkrovimo Įtampa: DC 5V

Sąsaja: Mini USB 5pin

Spalva: Juoda

Paketų Sąrašai:

1 * Mini WiFi P2P Fotoaparatas

1*18650 baterija box( be 18650 baterija)

1 * USB Kabelis

1 * Naudotojo Vadovas

Pastaba: Tai yra WiFi modulis vaizdo kamera.Produkto paviršiaus yra anti-elektros juosta.Vartotojai, kurie yra griežti reikalavimai dėl gaminio išvaizdą turėtų ne pirkti, ačiū!

Kiekvieną kartą, kai produktas yra išsiųstus, APP yra skirtingas.Klientams, kurie reikalavimai APP, prašome pasikonsultuoti prieš perkant, kitaip tikrasis produktas išsiųstas turi dominuoti

Dėl gamybos ypatumų, yra tam tikrų nežymių skirtumų tarp paveikslėlių ir tikrasis produktas

kodėl paieškos priemonė negali aptikti vaizdo kamera?

prašome įsitikinkite, ar tinklo ryšys yra geras,išjungti ugniasienę ir programinės įrangos apsaugos,ir įsitikinkite, kad fotoaparatas yra prijungtas prie maršrutizatoriaus.

kodėl fotoaparatas visada reikia, vartotojo vardą ir slaptažodį,arba neteisingas vartotojas?

numatytasis slaptažodis fotoaparatas 6666,jei pamiršote savo vartotojo vardą arba slaptažodį,galite tęsti camerato numatytąjį vartotojo vardą ir slaptažodį.

kaip galiu atnaujinti savo fotoaparato į numatytąjį nustatymą?

prašome paspauskite reset mygtuką ant fotoaparato, apie 5 secounds, kol fotoaparatas įsijungia iš naujo.

kodėl vaizdas yra neryškus?

nuimkite apsauginę plėvelę, dėl objektyvo ,jei ji yra vis dar nėra aišku,pasukti fotoaparato objektyvą ir sutelkti jį taip, kad jūs galite gauti aiškų vaizdą po fokusavimas

Įprasta kamera↓

Žymos: pinhole ip kamera mini, 1080p kamera, paslaptis compart, paslėpta kamera wifii, spy kamera, wifi spy, kamera yoosee, spy cam, wifi, mini usb kamera, kūno cam micro, ultra mini cam.

Įmontuotas Atminties Dydis Ne
Jutiklių Technologijos CMOS
Atminties Kortelės Tipas MicroSD / TF
Aukštos Raiškos Palaikymo 1080P (Full-HD)
Prekės Pavadinimas YIKIXI
Pakuotė Taip
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Perduoti Žodį 123

Parašykite savo atsiliepimą!

Mini Kamera, Wifi Full HD 1080P Belaidė Naktinio Matymo kamera Kamera Micro Mini Slaptą Kamerą Mažas Mini Kamera, Wi-fi IP Kamera

Parašykite savo atsiliepimą!

Panašūs produktai